Jest nowa płyta . ktos już słyszał? Ja właśnie sobie słucham i muszę przyznać, ze to najlepsza i najdojrzalsza ze wszystkich 3 płyt. Jakie są wasze opinie na temat tej płyty?
Pozdrawiam
_________________ ,,Na pewno jesteś, bo wierzę.
Ukrywasz skrzydła wtulone.
Zechciej mnie zabrać do siebie,
Jeżeli jesteś
Aniołem...",
Oczywiście muszę się zgodzić z tym, że Happysad to niezły zespół:D
aczkolwiek nowej płyty jeszcze nie słyszałem, z prostej przyczyny jaką jest fakt, że nie jestem ich mega fanem
Zapewne posłucham wtedy, gdy sama wpadnie mi w ręce
_________________ ...Nienawidzę słów "NIC NAS NIE ROZŁĄCZY..." !!!
płyta całkiem niezła, ale jakaś taka... najbardziej dołująca.
a Happysad uwielbiam. (:
_________________ "Kiedy jest Ci tak źle, że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze. Kiedy przestaniesz, od razu poczujesz się lepiej."
(Forrest Gump)
Wysłany: 2007-10-10, 18:59 BILET NA KONCERT HAPPYSAD
Yenna napisał/a:
Nie słucham, kojarzę tylko z nazwy, ale będzie koncert w Krakowie i się wybieram, ale tylko z względów towarzyskich xD
MAM PYTANIE, CZY KTOS CHCIALBYS SPRZEDAC BILET NA SOBOTNI KONCERT W STUDIU HAPPYSAD? bardzo prosze o kontakt, jak nie jeden to nawet dwa. Czekam na wiadomosci na GG. pozdrawiam.
MAM PYTANIE, CZY KTOS CHCIALBYS SPRZEDAC BILET NA SOBOTNI KONCERT W STUDIU HAPPYSAD?
nikt, już nigdzie nie ma, ci co mają za nic nie oddadzą, za duży fenomen wśród gimnazjalistek w szpilkach
*faris
Wysłany: 2007-10-11, 18:36
Yenna napisał/a:
za duży fenomen wśród gimnazjalistek w szpilkach
<odezwała się jedna z nich>
HappySad lubię, słucham jakieś 1,5 roku. Mało ale nie jest źle. Piosenki fajnie się śpiewa przy ognisku. Ale ma być jakiś koncert w Rzeszowie i chyba się wybieram
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ja mam i polecam.
najlepszy kawalek to chyba jałowiec, chociaz nieprzygoda tez jest super... x)
_________________ 'Nie zamierzam Cię truć
pigułkami ze słów
nie potrafię uchronić od smutku,
moralności mi brak
pogubiłem się sam
chciałbym tylko
nadzieję ocalić od zła...'
Mając do wyboru tyle innej, lepszej muzyki, nie zaśmiecam nimi swej plejlisty.
_________________ "Były sobie dwie siostry -Noc i Śmierć
Śmierć Większa, a Noc mniejsza
Noc była piękna jak sen, a Śmierć...
Śmierć była jeszcze piękniejsza"
no co kto lubi.
ale nie jest powiedziane, ze jak sie lubi np. hs, to si enie sluch innej, tzw. bardziej ambitnej muzyki -_-
_________________ 'Nie zamierzam Cię truć
pigułkami ze słów
nie potrafię uchronić od smutku,
moralności mi brak
pogubiłem się sam
chciałbym tylko
nadzieję ocalić od zła...'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.