malvina
Wysłany: 2008-08-25, 21:55
ja kilka lat temu biegałam na każdy ich koncert w moim mieście, potem mi przeszło ;P
ale ostatnio odkurzyłam stare płyty no i okazało się że ciągle mnie to kręci a przypomniałam sobie o nich przypadkiem - szukałam jednej kapeli na kipmi i mi wpadli w oko, odpaliłam jeden kawałek, drugi... teraz ciągle mi w głowach grają
co do najlepszych moim zdaniem tekstów (pod wzg literackim, ciekawostek i zagmatwań słownych) rządzą zielarka i łydka, ropa też ma swoje miejsce w mojej głowie
ja kilka lat temu biegałam na każdy ich koncert w moim mieście, potem mi przeszło ;P
ale ostatnio odkurzyłam stare płyty no i okazało się że ciągle mnie to kręci a przypomniałam sobie o nich przypadkiem - szukałam jednej kapeli na kipmi i mi wpadli w oko, odpaliłam jeden kawałek, drugi... teraz ciągle mi w głowach grają
co do najlepszych moim zdaniem tekstów (pod wzg literackim, ciekawostek i zagmatwań słownych) rządzą zielarka i łydka, ropa też ma swoje miejsce w mojej głowie
kapela srednia...troche za duzo sie u nas porobilo tego post pankowego slodkiego grania, troche za lirycznie wedlug mnie. a na kipmi rzeczywiscie sporo fajnych fanklubow, ale malo jest jeszcze takich wariatow, ktorzy maja 100% oryginalne hobby:). ale pewnie sie znajda w koncu
ja wolę mocniejsze gitary przede wszystkim, takie uderzenia i przejścia, że ma się ciary a tutaj niestety w happysadzie tego nie ma... ale muzyczka taka tritutitu, do posłuchania, ale nic szczególnego. takie zespoły też sa potrzebne. a na kipme strasznie dużo już tych muzycznych fanklubów sie porobiło! patrzyłam jakieś 2 tygodnie temu, to byłosłabiutko a teraz nawet in flames i cocorosie jest! normalnie chyba się zarejestruje
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.