otoz to:)
po za tym bylam na bodajze 3 koncertach i kazdy milo wspominam:) I atmosfera super i granie tez...:) ech...
_________________ 'Nie zamierzam Cię truć
pigułkami ze słów
nie potrafię uchronić od smutku,
moralności mi brak
pogubiłem się sam
chciałbym tylko
nadzieję ocalić od zła...'
Oczywiście, ze mają kilka fajnych kawałków, ale nie trafiają w mojej gusta, z polskiej sceny muzycznej wolę Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach. Magia, przestrzeń, brak grawitacji.
Uwielbiam ich. Słuchając wszystkich trzech płyt nie znajdziecie utworów które nie woadną w ucho. Ostatnia płyta jest najlepiej dopracowana jest najdorzalsza najinteligentniejsza po prostu idealna.
Oczywiście, ze mają kilka fajnych kawałków, ale nie trafiają w mojej gusta, z polskiej sceny muzycznej wolę Kombajn Do Zbierania Kur Po Wioskach. Magia, przestrzeń, brak grawitacji.
oł jaka nazwa xD. Z ciekawości aż sprawdzę ^^
Zielony_Arti napisał/a:
Uwielbiam ich. Słuchając wszystkich trzech płyt nie znajdziecie utworów które nie woadną w ucho. Ostatnia płyta jest najlepiej dopracowana jest najdorzalsza najinteligentniejsza po prostu idealna.
No z Tobą to się na 100% zgadzam. A teksty nie są denne jak się niektórym wydaje o!
_________________ ,,Na pewno jesteś, bo wierzę.
Ukrywasz skrzydła wtulone.
Zechciej mnie zabrać do siebie,
Jeżeli jesteś
Aniołem...",
Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-01, 11:00
Genialny zespół. Słucham, slucham, slucham.... Nalogowo juz chyba. Coraz czesciej wydaje mi sie ze piosenki adresowane sa wlasnie do mnie. To jest chyba magia tego zespolu
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Truskawkowa.
Wysłany: 2007-12-01, 12:02
_________________ `Lecz w gąszczu złudzeń wciąż
Gubimy się,
I oddalamy się od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Ostatnio zmieniony przez Truskawkowa. 2008-03-23, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Uwielbiam ten zespół. Nowa płyta jest tak dobra jak poprzednie. Najbardziej z ,,Nieprzygodny,, podoba mi się ,, długa droga w dół'' ale inne też niczego sobie
_________________ Marzenie podąża swoim szlakiem, nawet jeśli uważa się je za myśl.
No więc oto moja 10 xD <kolejność bez znaczenia...>
1.Długa droga w dół
2.Psychologa!
3.Z pamiętnika młodej zielarki
4.Styrana
5.Nieprzygoda
6.To miejsce na mapie
7.Ostatni blok w mieście
8.Czarownicy pies
9.Wszystko jedno
10.Nostress
hmm nie jestem ich wielką fanką i nie mam żadnej płyty...bo wole ściągnąć z neta a akurat na płyty kasy nie mam Słucham każej ich piosenki a mam bardzo dużo....a ostatnio coś ''długa droga w doł'' mi się podoba. W marcu będzie ich koncert i COMY 1 marca. A happysad nie wiem kiedy P
_________________ już nie noszę sukienek
i nie śpiewam ładnych piosenek
i chociaż jestem dziewczyną
z chłopakami pije wino
Ehh że tak powiem mi sie to kojarzy z jedynm słowem: EMO ! Nie wiem może przez teksty typu "tępa próba żyletki" "wpierdol od taty" "kupie nóż i powyrzanam was wszystkich",może przez tą komercyjną depresyjność piosenek a może przez ten tabun słitaśnych nastolatek z czarnym tuszem na oczach. Owszem słuchałem wiekszość kawałków,bo poprostu lubie wiedzieć co sie dzieje wśród popowej muzyki. Jedyna piosenka na której sie zatrzymałem była "Długa droga w dół" chyba ze względu na dwuznaczny tekst,ładny nawet. Dla mnie to oni są załośnie nastawieni na granie dla zbuntowanych nastolatek. Pozdrawiam fanów
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Ja sie zgadzam trochę z Dżemem. Kiedyś słuchałam nawet kilku piosenek, ale wtedy to wszystko jeszcze nie było takie komercyjne bez rzeszy zafascynowanych nast. Szkoda, bo kilka tekstów mi się nawet podobało.
_________________ Gdyby pomidory miały być melonami, by wyglądały bardzo głupio. Nie rozumiem więc, czemu jedni udają innych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.