Kto lubi tan zospół jest boski, oni są poprostu wspaniali
_________________ " Miłeś byc przy niej, miełeś być na każdy znak, takiej dziewczynie do nóg sie żuca cały świat. Na każdą chwile jesteś jej winien powietrza przejrzystego smak, każdym oddechem woła o ciebie i tylko ty nie widzisz jak .. (...) ''
Heh. Kiedyś, gdy jeszcze się nie skomercjalizowali, A Billy latał po scenie na golasa, można to było nazwać rockiem. A teraz ? Punk w wyjątkowo ładnym świecącym papierku. Nie kupuję tego, odkąd zdobyli sławę , więcej ich widac na okładkach Bravo , w porownaniu z tworczością , ktora spadla do zenującego poziomu.
_________________ Życie nie jest magią- nie szukaj w nim drugiego dna...
w porownaniu z tworczością , ktora spadla do zenującego poziomu.
sama jestes żenująca. Kazda ich piosenka jest sama w sobie wyjątkowa, jeszcze niespotkalam sie z krytyką na ich temat, grają całkiem niezłego rocka i mają świetne piosenki prawie każda okazała się hitem.
_________________ Bo tak chciały chrabąszczyki!!!!!
Jeden z fajniejszych zespołów rockowych mający cos do powiedzenia. Fajne piosenki, których tekst ma cos do przekazania... trzymaja sie chłopaki xD.
Struligen, najwyrazniej czytasz i przeglądasz tylo bravo, a nie wiesz jak jest na rynku muzycznym.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
izuska;*
Wysłany: 2007-03-26, 19:44
a mnie,badz,co badz bardziej podobaly sie ich wczesniejsze plyty.sama nie wiem..w kazdym razie,zespol mi nie przeszkadza;D.
No yo chyba ja się tutaj wyłaie o napisze że ich nie lubie bo brzmią jak dla nie dosyć dziwnie więc ich wcale powtarzam wcale nie słucha i nie uważam to za żaden grzech że się do tego przyznaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.