Co sądzicie o muzyce Good charlotte??
Często błędnie klasyfikowany jako grający muzykę emo!
Moim zdaniem najlepsze ich płyty to :The Chronicles of Life and Death i ostatnia płyta ich płyta : Good Morning Revival. A waszym zdaniem jaka jest najlepsza ich płyta i jakie utwory zapadły wam w pamięć.
Wypowiadajcie sie ......................
Pozdrowienia dla fanów GD i GCH.
Good charlotte?? hmm zespół jak zespół miał parę fajnych kawałków Lifestyles of the rich and famous girls and boys i just wanna live ta sotatnia płyta nawet spoko ale nie powiem żeby mnie jakoś szczególnie urzekła czymkolwiek
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Na ostatniej płycie są bardzo fajne kawałki np Victims of Love , Keep Your Hands Off My Girl czy tez All Black. Polecam wszystkim tym którzy słuchają rocka alternatywnego i nie tylko .
Farbenia
Wysłany: 2008-06-24, 16:57
Pierwsze dwie płyty przypadły mi do gustu..
ale te ostatnie już nie ...:(
jakoś tak jakby zmienili styl grania ....
hmm...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.