Wysłany: 2008-03-10, 23:51
Kiedyś grałem.
Klasyk->Akustyk->Elektryk->Bas. Ostatecznie stwierdziłem, że to nie dla mnie ponieważ zacząłem grać w wieku 18stu lat. Wiem na nic nie jest za późno, jednak nie miałem wystarczająco talentu by dojść do bardzo wysokiego poziomu, a mam już taką filozofię, że jak w coś wkładam serce, to muszę być perfekcyjny i mieć finezję, w przeciwnym przypadku nie zawracam sobie tym głowy.
No i cos w tym jest...ale wiesz...bez tych pieciu procent nie oosiagniesz po prostu jakiejs tam wirtuozerii. Sluch da sie wycwiczyc, palce da sie wycwiczyc, feeling teoretycznie tez - po prostu jedni potrzebuja na to wiecej czasu inni mniej. A czy sie talent ma czy nie to nie wychychodzi od razu...Musisz pograc dluzej zeby stwierdzic czy nadajesz sie do ukladania tych klockow czy nie...
[ Dodano: 2008-03-11, 09:58 ]
mateush036 napisał/a:
Nie ma lepszego instrumentu. Na akustyku gram około 1,5 roku a na elektryku kilka miesięcy.
Co rozumiesz pod pojeciem, ze nie ma lepszego instrumentu?
_________________ Zreszta niewazne...Napijmy sie!
Ostatnio zmieniony przez Rzeznik 2008-03-11, 09:58, w całości zmieniany 1 raz
*Apple
Wysłany: 2008-03-11, 14:22
Anii09 napisał/a:
czekać aż stwardnieją opuszki... nie to nie dla mnie ;/
Czyli po prostu to była taka chwilowa zachcianka. A szkoda.
hmmm kiedys gralam na klasyku, ale bylam glupia i przerwalam granie;/ teraz zaczelam na nowo ale ucze sie sama i gram na akustyku;) moja kochana gitarka...;) a czekam bo obiecala mi jedna osoba ze na 18-tke dostane elektryka, o ktorym marzeee:D:D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.