Wiek: 19 Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 46 Skąd: mam to wiedzieć?
Wysłany: 2007-12-01, 13:52 Francuska muzyka
Prowadze szkolny radiowęzeł i zamierzam wprowadzić już chyba na stale jeden dzien w tygodniu z francuskimi piosenkami
No i stad tez moja prośba do was... Znacie te muzyke ? Piszcie wykonawcow, tytuly... Byc moze cos pominalem
Oczywiscie nie musza to byc tylko i wylacznie francuskie zespoly.
Z góry bardzo dziekuje
_________________ Jeśli nie rozjadą nas czołgi
Jeśli nie zestrzelą samoloty
Jeśli nie pousychamy z tęsknoty
Jeśli nie choroba dziedziczna
Żadna broń biologiczno - chemiczna
Jeśli żadne bomby, żadne prądy, niezawisłe sądy ...
Yann Tiersen, cala sciezka do Amelii, tudziez Goodbye Lenin!
moze Air, moze byc Playground Lover z plyty virgin sucides, bardzo przyjemna poscielowa. na nowej plycie air (pocekt symphony) tez znajdziesz w miare ciekawe piosenki, patrz jakie maja single
moze Benoit Pioulard, ale to raczej nie do szkoly
*faris
Wysłany: 2007-12-01, 14:34
X. napisał/a:
cala sciezka do Amelii
popieram, muzyka jest wprost genialna.
Ze starych 'hiciorów' może warto wspomnieć o Alize? Ja tam nie wiem czy ona dalej śpiewa, ale kiedyś była, i chyba Ingrid, tyle mi się kojarzy.
A chyba było coś wspólnego z hh - Soundkail ? czy jakoś tak, nie jestem tego pewna dokładnie.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ja od siebie dodam bardzo przyjemną dla uszu twórczośc Emilie Simon, zwłaszcza takie utwory, jak: "Il Pleut", "I Wanna Be Your Dog", "Dernier Lit", "Flowers" czy "Fleur De Saison".
X. napisał/a:
na nowej plycie air (pocekt symphony)
Ożeż, nie wiedziałem, że wydali nową płytę. Dzięki za info.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.