Feel
Bardzo fajnie śpiewają. Szczególnie tą nową piosenkę: a gdy jest już ciemno... Podbili moje serce. Co wWy o nich sądzicie? ;)
Jkich wykonwców lubicie? Może mamy podobnych idoli... Nigdy nic nie wiadomo
Ja lubię: Rihanne, Feel, Enriqe Iglesiasa, Mike itp. Jest tego berdzo dużo, a ja nie chcę dużo pisać
_________________ Człowieku, świat stoi przed tobą otworem, więc uważaj żebyś nie wyleciał
>>>>>>>he he<<<<<<<<,
ta, nie ma to jak szansonista z pypciem. i na miescie mowia, ze do Hu(l)ja nie podobny.
nie podoba mnie sie ta piosenka, jest kiczowata, dlatego pol Polski sie zachwyca. tak samo jest ze Stachursky'm, Wisniewskim i Mandaryna. Rzeklbym, ze ten caly Fil nie upadl az tak nisko, no ale cóż, wszystko przed nim.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-20, 12:08
no cóż szmira i tyle co mam do powiedzienia
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
no to fakt podbiło to bardzo szybko 'serca wielu ludzi'
kiczowata piosenka, a w niektorych momentach facet skrzeczy jakby mu jajka imadłem gnietli. Piosenka na chwilke, zaraz szybko przeminie.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wysłany: 2007-09-20, 21:21
Z ciekawości ściągnąłem, i muszę przyznać że większych farmazonów nie słyszałem xD
I może mi się zdaje, ale ten refren przypomina mi disco-polo
Złośnica napisał/a:
facet skrzeczy jakby mu jajka imadłem gnietli
I to jest gwóźdź do trumny dla tejże przyspiewki
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
E czy ja wiem.Rewelacji żadnej nie ma.Szybko mi się znudziła ta piosenka.
_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Szybko wpada w ucho, melodyjna i przyjemnie się jej słucha, fajnie się przy niej tańczy, tyle.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Wysłany: 2007-09-28, 16:55
rzygac mis ie juz od niej chce, niebawem ktoras partia dolaczy ja do kampani wyborczej, albo napoj Zbyszko zrobi z nije kolejna tandete. PIsenka moze i fajna, ale puszczana wszedzie w takich ilosciach jest juz nuudna
Można posłuchać tej piosenki raz, dwa, ale jak ona leci w każdym radiu sto razy na dzień to robi się to już mało przyjemne. Doprowadzi to do tego, że będą "gwiazdą" jednego utworu i nikt już ich potem nie będzie słuchać.
Rzeczywiście. :cisza: :cisza: :cisza: Jak się za długo tego słucha to uszy mogą odlecieć. Może słowa są fajne, ale muzyka kiczowata. Muszą trochę bardziejnad nią popracować :mur:
_________________ Człowieku, świat stoi przed tobą otworem, więc uważaj żebyś nie wyleciał
>>>>>>>he he<<<<<<<<,
Wysłany: 2007-10-01, 16:24
Salome napisał/a:
Feel
Bardzo fajnie śpiewają. Szczególnie tą nową piosenkę: a gdy jest już ciemno... Podbili moje serce.
Salome napisał/a:
Jak się za długo tego słucha to uszy mogą odlecieć. Może słowa są fajne, ale muzyka kiczowata. Muszą trochę bardziejnad nią popracować
"slawa gwiazd jest ulotna xD"
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.