chodziło mi o to, że jeśli chcą aby ich następne pioesnki były lepsze :dobani: :dobani: to muszą nad nimi popracować... Jeśli to się im uda oczywiście XD
:...: :...:
_________________ Człowieku, świat stoi przed tobą otworem, więc uważaj żebyś nie wyleciał
>>>>>>>he he<<<<<<<<,
Wysłany: 2008-03-04, 22:24
Feel jest denny , Kupicha próbuje naśladować Eddiego Veddera ale mu coś nie wychodzi.
śmieszą mnie teksty w stylu "Feel zbawca Polskiego Rocka" , ja w tej muzyce widzę raczej Pop. O czym świadczy jednostajny rytm perkusji , a gitary i basu to już prawie nie słychać. X_x. Jedno trzeba jednak przyznać , chwytliwa melodia im wyszła.
Wysłany: 2008-03-05, 08:12
mysle ze nie bede musial sie tu wypowiadac na temat tego wykonawcy w kilku innych watkach juz wyrazilem swoja opinie ogolnie rzecz biorac slabizna komercyjne denne bagno
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
29 maja Feel Będzie w moim mieście...
Rok wcześniej był Kult... Czemu teraz nie będzie czegoś w tym stylu?? FuuuucK!
Rooster napisał/a:
Feel jest denny , Kupicha próbuje naśladować Eddiego Veddera ale mu coś nie wychodzi.
śmieszą mnie teksty w stylu "Feel zbawca Polskiego Rocka" , ja w tej muzyce widzę raczej Pop. O czym świadczy jednostajny rytm perkusji , a gitary i basu to już prawie nie słychać. X_x. Jedno trzeba jednak przyznać , chwytliwa melodia im wyszła.
Melodia chwytliwa ale nie bardzo Rockowa... Co najwyżej pop-rockowa.
Z gory przepraszam za styl tego co zaraz napisze...
Banda pedalow, plamiaca rock (chodzi o to ze sie tak okreslaja - to nie jest oczywiscie rock)...Jedna wielka popkulturalna kupa...Kiczowaty, denny tekst...Muzyka zakrawawajaca na tanie ruskie disco-polo. Rzygam jak slysze. Przez takich wlasnie kutasow polska scena schodzi na psy! Gdzie sa czasy Lady Pank, Perfectu, Lombardu..."Ci wspaniali ludzie nie powroca"
Skwituje to jescze cytatem Analogsow: "Pierdolona era techno!"
Wysłany: 2008-03-10, 13:17
Cytat:
"Pierdolona era techno!"
Niestety święta racja X_x.
Co do Feela to idę o zakład że za rok nikt o nich nie będzie pamiętał bo pojawi się kolejna sezonowa gwiazdka, która narobi zamieszania i będzie opisywana w Bravo i innych szmatławcach dla różowych nastek.
Wysłany: 2008-03-10, 14:32
Rzeznik napisał/a:
Banda pedalow, plamiaca rock (chodzi o to ze sie tak okreslaja - to nie jest oczywiscie rock)...Jedna wielka popkulturalna kupa...Kiczowaty, denny tekst...Muzyka zakrawawajaca na tanie ruskie disco-polo. Rzygam jak slysze. Przez takich wlasnie kutasow polska scena schodzi na psy! Gdzie sa czasy Lady Pank, Perfectu, Lombardu..."Ci wspaniali ludzie nie powroca"
Dlatego nie nalezy si etak ekscytowac tylko byc ponad to. To nie Ty ryjesz sobie mozg tym gownem, to nie Ty musisz sie uczyc ich tekstow by zaszpanowac przed kolezankami, tylko kto? Male siksy dla ktorych ambitniejsza muzyka byla by zabojcza. Wiele skonczylo by jako emo. Co do tego czy to rok czy nie, sprawdz co pisza w bravo i kieruj swoje zarzuctyw odpowiedznie strony bo przeciez skads gowniary musialy sie dowiedziec ze to rock szkdoa ze nikt im nie wytlumaczyl co to
Nie ma się co oszukiwać, Polska scena muzyczna jest zdecydowanie w tyle, trudno o jakiś porządny zespół, który w swoim repertuarze ma jakieś ciekawe kawałki. Co z tego, że pojawi się jakaś perełka, skoro nie ma możliwości na rozpowszechnienie muzyki, bo np jest już stara i nie pasuje do obecnych trendów. Teraz wystarczy tylko dobrze prezentować się wizualnie na scenie i dobrze udawać playback. Dlatego jetem wierny muzyce rock(ale nie tylko) z lat 60-90, bo przynajmniej jest ona przemyślana i z sensem.
_________________ Bo miłość sądzi sercem, nie oczyma.
Znam ten ból, czuje jak mi wszystko podchodzi do gardła jak gdzekolwiek słyszę ten ryk- niezmieeniąąąąąąąąąa niiccccc.. dajcie spokój..ile można ? Powiem szczerze, ze jej nienawidze, ale fakt, ze wpada szybko w ucho, z resztą jak wszystkie "hiciory" które dennym i ograniczającym sie do prostych słów tekstem podbiły serca Polaków..żenada, ale o gustach sie nie dyskutuje, tak ?
_________________ Muzyka daje ci wolność.
.Marta
Nie słucham feel i nie bardzo za nimi przepadam ale trzeba przyznać ze w ostatnim okresie kiedy na polskim rynku jest totalne dno i nikt nie potrafi stworzyć muzyki której słucha wieksza ilość ludzi to im się udało
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
No juz troche utrzymują się na rynku. Choć według mnie Kupicha ma przepiękny głos, to dużo ludzi( mówie tu na przykładzie moich koleżanek, bez urazy dla nikogo) słucha ich bo są na fali.
_________________ "Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.