Czy Ewa Farna ma rodzeństwo?
Kim są jej rodzice ?
Ile miała lat gdy zaczęła śpiewać?
.... I jeszcze wiele mam takich pytań !!!
Jak ktoś chce pomóc mi stronę o Ewci piszcie coś o niej na tym forum!!!
[ Dodano: 2008-05-28, 13:11 ]
Jej najonwszy debiutancki singiel to SAM NA SAM ... Moim zdaniem najlepsze piosenki jakie ma to Tam gdzie nie ma już dróg .... albo Tam gdzie ty.... fajowe . Polecam na you tube .... sa spoko ..... a jakie są wasze ulubione???????? Wszystkie jej piosenki są spoko tylko , że żeby je zrozumieć trzeba długo ... długo ich słuchać ...
Czy Ewa Farna ma rodzeństwo??
Jak mają na imię jej rodzice??
Mam wiele takich pytań!!!
Moje ulubione piosenki które mam na kompie to ''Tam gdzie ty" , "Tam gdzie nie ma już dróg" , "L.A.L.K.A" i "Chwytaj dzień"... Bardzo lubie Ewe Farne...!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.