Forum Dyskusyjne :: Eventy muzyczne :)

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Rozrywka » Muzyka » Eventy muzyczne :)

Eventy muzyczne :)

Która z Imprez chiałbyś odwiedzic :) ?
Creamfields
12%
 12%  [ 1 ]
Global Gathering
12%
 12%  [ 1 ]
Sensation White
0%
 0%  [ 0 ]
Qlimax
25%
 25%  [ 2 ]
Sunrise
0%
 0%  [ 0 ]
Etrance
0%
 0%  [ 0 ]
inną
12%
 12%  [ 1 ]
żadną
37%
 37%  [ 3 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8

Autor Wiadomość

PowerOfLove 

Wysłany: 2008-03-09, 09:42   Eventy muzyczne :)

Witam! mam pytanie do forumowiczów, czy jest ktoś kto interesuje sie tak owymi imprezami słucha takiej muzyki lub podobnej.Uważam, że muzyka wyzwala... łamię wszelkie bariery... jakie jest wasze zdanie... a o to Kilka imprez o które mi chodziło :)

CREAMFIELDS Naprawde Super impreza. W ciągu dwu letniego pobytu w Angli byłem uczestnikiem takiej imprezy oraz Global Gathering o którym zaraz :)

Global Gathering O to moje ukochane Global Gathering :) impreza wygląda mniej wiecej tak: jest kilka namiotów naprawde wieeeelgachnych i w każdym jednoczesnie gra inna muzyka inny dj, można wędrowac miedzy namiotami :) naprawde super

Sensation White na tej imprezie także byłem :) w zeszłym roku we Wrocławiu :) niekomentuje poprostu bomba,wystrój atmosfera tego sie nieda opisac,motywem przewodnim była Miłośc :) tylko niestety miałem pewne problemy z wejsciem ale to już inna sprawa.

Filmik Sensation z Amsterdamu :)

A to Filmik z Naszego Wrocławia :)

Następna impreze, która bardzo bym chiał odwiedzi to Qlimax, jest to mój priorytet i marzenie :P ale coż niemam narazie możliwości, ale kiedyś tam zawitam :P , muzyka rożni sie od tej która graja na wyżej wymienionych imprezach, to Wave i Hard-Style :)

Qlimax

Filmik z Qlimaxa

Jeśli chcecie moge tez umiescic troszke moim prywatnych fotek z imprez :)
mam nadzieje, że zaraże was moim bakcylem :) hehe a i jeśli ktoś jest chętny to w Poznaniu 6 Września tego roku odbedzie sie na stadionie Lech Poznań kolejna imprezka Stadium Of Sound koncert tam bedzie grał Dj Tiesto chyba niemusze mówi kto to :P , bilety w cenie 100 zł normalny i 130 vip :) , oczywiscie na tej imprezie będe więc moge sie z wami spotkac :) hehe Pozdrowienia

britney 

Wysłany: 2008-04-11, 18:04   

ja uwielbiam qlimax ,jest tak kolorowo i ładnie ^^

buroslaw 

Wysłany: 2008-04-11, 18:57   

a ja bardzo chciał bym iść na Global Gathering

Odpowiedz do tematu