Wysłany: 2008-03-09, 09:42 Eventy muzyczne :)
Witam! mam pytanie do forumowiczów, czy jest ktoś kto interesuje sie tak owymi imprezami słucha takiej muzyki lub podobnej.Uważam, że muzyka wyzwala... łamię wszelkie bariery... jakie jest wasze zdanie... a o to Kilka imprez o które mi chodziło
CREAMFIELDS Naprawde Super impreza. W ciągu dwu letniego pobytu w Angli byłem uczestnikiem takiej imprezy oraz Global Gathering o którym zaraz
Global Gathering O to moje ukochane Global Gathering impreza wygląda mniej wiecej tak: jest kilka namiotów naprawde wieeeelgachnych i w każdym jednoczesnie gra inna muzyka inny dj, można wędrowac miedzy namiotami naprawde super
Sensation White na tej imprezie także byłem w zeszłym roku we Wrocławiu niekomentuje poprostu bomba,wystrój atmosfera tego sie nieda opisac,motywem przewodnim była Miłośc tylko niestety miałem pewne problemy z wejsciem ale to już inna sprawa.
Następna impreze, która bardzo bym chiał odwiedzi to Qlimax, jest to mój priorytet i marzenie ale coż niemam narazie możliwości, ale kiedyś tam zawitam , muzyka rożni sie od tej która graja na wyżej wymienionych imprezach, to Wave i Hard-Style
Jeśli chcecie moge tez umiescic troszke moim prywatnych fotek z imprez
mam nadzieje, że zaraże was moim bakcylem hehe a i jeśli ktoś jest chętny to w Poznaniu 6 Września tego roku odbedzie sie na stadionie Lech Poznań kolejna imprezka Stadium Of Sound koncert tam bedzie grał Dj Tiesto chyba niemusze mówi kto to , bilety w cenie 100 zł normalny i 130 vip , oczywiscie na tej imprezie będe więc moge sie z wami spotkac hehe Pozdrowienia
_________________ Muzyka ma koronę w niebie, ale korzenie w ziemi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.