Wysłany: 2008-06-05, 11:59
nie lubię jej.. jest sztuczna i plastikowa, a jej fanem jest Luntek. przesada. moze i cos osiagnela, ale dla mnie to totalne zero.
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Wysłany: 2008-06-09, 19:44
Inteligentna to ona być potrafi, ale nie chce. Z imidżem który kupiło mnóstwo osób.
Głos, jakiś jest, powiedziałabym, że nawet dobry, ale go nie wykorzystała.
A tak poza tym, to jest prostacka, komercyjna i nawet dupy nie ma takiej ładnej jak ja ;].
Nie wspominając o idiotcznych i banalnych tekstach pioseneczek.
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
Krzyczy do mikrofony zamiast śpiewać jej zachowanie jest na bardzo niskim poziomie jest różową girl w blond włosach heh ogólnie to jest okropna i na necie znalazłem wypowiedz jej fanki
Jej wizerunek jest ok, nie jeden koles chciałby mieć taką laskę.
Ale to co ona robi w show biznesie to jest lekka przesada. oczernia innych ludzi , klnie i robi z siebie gwiazdę typu Paris Hilton. Mogła by lepiej zając sie swoją muzyką i pisać lepsze takty niz te które znalazły sie na płycie Diamentowa Suczka .
heh...specyficzne zjawisko na naszej popowej scenie...ile czlowiek dla pieniedzy zrobic moze - da nawet z siebie zrobic glupia suke...coz...
Jesli chodzi o jej glos to spiewa dobrze i wokal jej mi sie podoba...A jesli chodzi o obszar, ktory wiecej jej popularnosci przyniosl to heh: tacy ludzie tez musza byc i to jest normalne showbiznesowe zjawisko...no i cycki ma fajne:P
Inteligentna? Yyy... no dobra, OK. Jest inteligentna ale tego nie pokazuje.
Mądra? Nie xD to co robi przynajmniej nie jest mądre. bo mądra to może i jest.
Głupia? Nie. Głupie jest tylko jej zachowanie.
Ale głos ma ładny, piosenki też nawet spoko.
Gdyby nie to, że jest skandalistką i robi z siebie idiotkę to może i bym ją lubiła xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.