Doda to barbie... A co do jej inteligencji- przemilczę... Co jak co, nie interesuje mnie jako osoba- natomiast interesują mnie jej dokonania muzczne/wokalne, bo wg mnie ma bardzo dobry, ładny i silny głos.
_________________ I'm Lord of all darkness... I'm Queen of the night...
doda jest fajna laska nie znam jej harakteru i nie wiem dlaczego niektorzy mowia ze jest malo inteligentna czy wy doszliscie do takiej slawy?? a to tez wymaga troche pomyslunku nie porownywal bym jej do michala wisniewskiego bo to sa dwie rozne osoby
Ja tam nie chce nikogo oceniać po pozorach typu: czy wygląda tak, czy tak. Owszem, nie ukrywam, że nie jestem jej fanką, ale też nie pałam do niej jakąś nienawiścią... Doda 'lansuje' się na taką barbie, ale w odróżnieniu do większości wielu podobnych 'artystek' ma głos, który potrafi umiejętnie wykorzystać. Pewnie po części sukcesy zawdzięcza swojemu wyglądowi, ale ma poprostu jakiś pomysł na siebie i wie czego chce. Chce śpiewać, występować na scenie, chce tez zapewne wzbudzać kontrowersje wśród zwykłych szaraczków... Ale fakt faktem, że jednak czegoś w życiu dokonała i to sie chwali.
_________________ 'you'll be a lover in my bed and a gun to my head... we must never be apart...'
Wszyscy najlepiej potrafimy krytykowac i oceniac cos czego nie znamy... Trudno powiedziec mi cokolwiek na temat Dody... Slyszalem ich chyba w Sopocie i widzialem jeden lub dwa teledyski. Moge tylko stwierdzic, ze nie cierpie muzyki.. tego zespolu na V.
A co mozna powiedziec o takiej Dodzie... co mnie wlasciwie ona obchodzi.. wszyscy gadaja na ten temat, pojawia sie jakas pierdola na temat Dody, a media to chlona. Jak dla mnie Doda z TV jest produktem swojego menadzera i na pewno dobrze sie bawi prowokujac opinie publiczna. A jaka jest w rzeczywistosci, jesli ma prywatne zycie? To wiedza tylko jej znajomi.
_________________ Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
-----------------------------
JID: asmo@jabber.gda.pl
Doda ma jeden niewątpliwy plus - bardzo dobry, mocny glos. Lubila ją, gdy jeszcze nie byla tak znana. Nagrala wtedy fajną rockową plytę. Teraz niewiele osób zna kawalki z tamtego albumu. Druga plyta byla już do gorsza, Doda zmienila image, klimat... Teraz nawet nie wiem ile plyt nagrala, jaka jest jej ostatnia piosenka, nie wiem nic. Zupelnie zmienila styl, wykorzystala slawę i popularność. Ale nie mogę powiedzieć, że jej nie lubię, bo sentyment pozostaje...
_________________ Wiesz, lubię wieczory,
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam...
Jeśli chodzi o jej piosenki to bardzo je lubie...ale jeśli chodzi o nią samą to no comennt...
_________________ We mnie sex...we mnie grzech...we mnie małe dziecko jest...we mnie świeta dziś...we mnie córka i mały świr!!!!
Kameleon to nim się staje...!!!!!
Moni
Wysłany: 2006-09-28, 16:08
doda to taka kiczowata barbie, ktora mysli, ze jest super nie lubie jej...
Wysłany: 2007-11-24, 18:27
Pamietam Dode pare dobrych late temu w Barze kiedy to dopiero zaczynala swoja kariere. BYla juz na nia nastawiona 100% i mimo ze miala ledwie iles tam 18 czy ile lat wygladala tak samo, zachowywala sie tak samo tyle ze teraz jak dla mnie to ona taka od zawsze, tyle ze zmienilo sie juz to w maniere i nie jest to juz naturalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.