Pamiętam, ze jak prowadzilem 'wsiowe' dyskoteki z kumplem, to się przy tym cholernie dobrze ludzie bawili, wtedy królowało 'Satisfaction', nawet se potupałem. Więcej grzechów nie pamiętam.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Dla mnie jego twórczość nie jest jakoś specjalnie zachwycająca. Wręcz przeciwnie, nie gustuję w tego rodzaju muzyce.
Ale owszem, pobawić się przy tym można.
Wysłany: 2007-08-27, 07:50
TAk szczerze to go nie znam. NIe mowiac juz ze jego muzyka dla mnie to zupelna abstrakcja, nie podoba mi sie. Jest jednak jedna taka piosenka...
http://pl.youtube.com/watch?v=OaMk3kXtRt0
nie jest to szczyt ale moze byc. Jednak ta jedna piosenka nei zmienia mojej opini o nim. To totalny zal, nie mowiac o tym ze przerabianie starych piosenek na nowe nie jest niczym za co mozna podziwiac...
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
Flops
Wysłany: 2007-08-27, 11:10
Ojjj... jak ja nie lubię takich mało ambitnych odzywek jak "żal"...
Rozwiń to, a nie zastępujesz cały bieg myśli na ten temat stawiając ponad to zwykłe słowo "żal".
Wysłany: 2007-08-27, 13:30
Flops napisał/a:
a ja nie lubie jak uzytkownik namawia do rozwiniec innych gdy sam robi to sporadycznie.
Chcesz zebym rozwinela? Dla mnei to nie jest muzyka. Tania lupanka, a raczej malo zaawansowane wystukiwanie rytmu. Brak tam slow, a jak sa to nie maja one prawktycznie zadnego znaczenia, wiekszosc piosenek sa takie same choc nosza inne tytuly, teledyski ma do bani, pomysl na piosenki rowniez.
buhahahhahahahahahahaha dobre dobre bejb. Nie wglebiam sie w tworczosc BB, nie ejstem w stanie glebiej w nia wniknac na podstawie jednego utworku i szczrze mowiac nie czuje potrzeby zapoznawania sie z reszta.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Te brzmienia nigdzie nie spotykane ? Tutaj bysmy mogli porozmawiac co prawda On to zapoczatkowal "ten bass" ze tak to ujme teraz jest pelno podobnych dzwiekow-kalwikremik
Benny Benassi jest dobry, ale zapewniam jest wielu lepszych dj!ogolnie TECHNO jest NAJLEPSZE
[ Dodano: 2008-05-14, 17:26 ]
Mokra napisał/a:
Flops napisał/a:
Brak tam slow, a jak sa to nie maja one prawktycznie zadnego znaczenia, wiekszosc piosenek sa takie same choc nosza inne tytuly, teledyski ma do bani, pomysl na piosenki rowniez.
sORY ALE NA TYM POLEGA WIEKSZOSC TAKIEJ MUZYKI, BEZ SLOW SAMA MELODIA, A JAK KTOS SIE NIE ZNA TO HHEEELLLOO NIE POWINIEN SIE WYPOWIADAC!
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział przy niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie TWOJA
sORY ALE NA TYM POLEGA WIEKSZOSC TAKIEJ MUZYKI, BEZ SLOW SAMA MELODIA, A JAK KTOS SIE NIE ZNA TO HHEEELLLOO NIE POWINIEN SIE WYPOWIADAC!
heeelooł, myśle, że każdy z nas tyle akurat na temat techno wie, więc uświadamiać nas nie musisz.
Co do tematu, było kilka imprez, gdzie się przy tym bawiło, chociaż nie lubie takiej muzyki, a wręcz jestem na nią uczulona.
Chyba najlepiej znam Feel Alive, nawet sympatycznie mi się kojarzy
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Benny Benassi jest dobry, ale zapewniam jest wielu lepszych dj!ogolnie TECHNO jest NAJLEPSZE
[ Dodano: 2008-05-14, 17:26 ]
Mokra napisał/a:
Flops napisał/a:
Brak tam slow, a jak sa to nie maja one prawktycznie zadnego znaczenia, wiekszosc piosenek sa takie same choc nosza inne tytuly, teledyski ma do bani, pomysl na piosenki rowniez.
tragedia, boze Ty widzisz a nie grzmisz. Sama gowno wie na temat muzyki elektronicznej a gani innych.
And I have no privacy
ciekawa jestem co ty wiesz na ten temat skoro uważasz,że gówno wiem na ten temat?! sory jesteś naprawdę żałosna... nie znasz mnie i kompletnie nic o mnie nie wiesz więc po co ten beznadziejny komentarz?! a skoro Ty nie masz bladego pojęcia o tym to lepiej nie udzielaj się!!!!!
_________________ Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby,kiedy będziesz siedział przy niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie TWOJA
Chciazby dlatego, ze muzyka Benassiego nie zalicza sie do gatunku zwanego techno? Zal dupe sciska, gdy osoba taka jak ty stara sie zablsynac wiedza, ktorej tak naparwde nie ma. Zamiast przyjac krytyke i naprawic blad, ty nadal upierasz sie przy tych glupotach, ktore wyzej napisalas. Mhm...
And I have no privacy
Wysłany: 2008-05-26, 15:22
Martus mowisz ze znasz sie na muzyce elektronicznej i techno? Znasz kogos takiego jak J.M. Jarre, Vibrasphere, Swen Vath, Chris Liebing, Umek lub chociazby Westbam?
_________________ Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.