1."Cały świat" to przenośnia,więc takie czepianie sie z dupy to wiesz Prawdą jest że zdobyli sukces ogólnonarodowy i to dzisiaj mają rzesze fanów
2.Nie jestem żadnym znawcą,ale było coś w nim co zrobiło z niego legende i zdobył sukces komercyjny.A Coelha nie czytam,bo to na serio "nuda i klapa"
3.Sztuka współczesna mnie nie interesuje bo to kicz. I te twoje porównania na serio są głupie Jak moge być hipokrytom,skoro mówie konkretnie o tamtym przykładzie,nie napisałem że to reguła.
4.Kolejne Chociaż w sumie Britney Spears też weszła w dobrym momencie i z dobrym towarem(słodka podgirsl) który był skazany na sukces Więc pod takim względem masz odrobinke racji.
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Wysłany: 2008-10-12, 16:21
Cytat:
1."Cały świat" to przenośnia,więc takie czepianie sie z dupy to wiesz Prawdą jest że zdobyli sukces ogólnonarodowy i to dzisiaj mają rzesze fanów
ta, tez mam pelno sukcesow ogolnonarodowych, konkursy litewsko-slowacko-polskie tip itd.
Sukces to oni dopiero zdobyli jak sie kurt zabil -.-'
Dżem napisał/a:
3.Sztuka współczesna mnie nie interesuje bo to kicz. I te twoje porównania na serio są głupie Jak moge być hipokrytom,skoro mówie konkretnie o tamtym przykładzie,nie napisałem że to reguła.
teraz kicz teraz tez jest sztuka, piszesz ze on zapoczatkowal cos nowego i innego od panujacych wtedy trendow wiec to nie znaczy ze wszystim sie to spodobalo, tak jak sztuka nowoczesna
Dżem napisał/a:
4.Kolejne Chociaż w sumie Britney Spears też weszła w dobrym momencie i z dobrym towarem(słodka podgirsl) który był skazany na sukces Więc pod takim względem masz odrobinke racji.
1. Nie zgadzam sie z tobą. Kurt z Cortney byli najbardziej medialną parą tamtego okresu. Koncertowali po całym świecie. Płyty im sie sprzedawała w potężnych nakładach. Twierdząc że Cobain nie był sławny przed śmiercią na serio piszesz głupote... Zainteresuj sie troche popularnościa Nirvany,bo mi sie linkami rzucać nie chce. A i gratuluje sukcesów
2.Nierozumiem za bardzo o co Ci chodzi Piszesz o czymś,jak ja odpowiadam to ty piszesz już o czymś innym Odnoś sie do całego zdania a nie do czegoś
3.Tak tylko że Ci chodziło o to że Britney sobie też nie poradziła ze sławą A mi chodziło o to że są podobni w całkiem innym aspekcie.
Poplątam sie niedługo przy tobie
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
dla mnie cobain to ani gwiazda ani kretyn. dla mnie to człowiek, który zrobił dużo dobrego dla światowej muzyki. miał talent i to się liczy. a jego uzależnienie, toksyczny związek i domniemane samobójstwo to już inna bajka. koleś po prostu sam sobie ze sobą nie radził.
sad but true
_________________ Es ist egal, was du bist, hauptsache ist, es macht dich glücklich!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.