Forum Dyskusyjne :: Co myślicie o TH?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Rozrywka » Muzyka » Co myślicie o TH?

Co myślicie o TH?
Autor Wiadomość

Betka 

Wysłany: 2006-07-16, 10:35   Co sądzicie o Blog 27 i Tokio Hotel?

Według mnie są to..............niezbyt fajne zespoły i fajni ludzie ale mają za to glancyk piosenki np....
TH - Monsune.... :super:
Blog 27 - Hey Boy :super:

MichaelMay 
In The Flesh (?)

Wysłany: 2006-07-16, 11:02   

Nienawidzę.

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Wysłany: 2006-07-16, 11:17   

Największe muzyczne drewna na tym łez padole...

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 11:21   

BLOG27 -nienawidze,one są głupie,jakie zachowanie i wogóle,nawet się nie potrafią wysłowić....masakra

A TOKIO HOTEL jest super. Ci chłopacy z magdeburga zasłużyli sobie na tą sławe....mieli trudne dzieciństwo(rozwód rodziców,złe nastawienie nauczycieli do chłopaków ze względu na wygląd)....nie byli nigdy bogaci...na wszystko sami zarobili...cieżko pracowali na to....mają talent i to wielki,ba jaakurat wiem co to znaczy nauczyć się grać na instrumencie(jest to strzasznie trudne i pochłania duzo czasu)

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-07-16, 13:18   

mecki16 napisał/a:
super. Ci chłopacy z magdeburga zasłużyli sobie na tą sławe....mieli trudne dzieciństwo(rozwód rodziców,złe nastawienie nauczycieli do chłopaków ze względu na wygląd)....nie byli nigdy bogaci...

wiec ja tez zasloogooje na slawe:D

hmm.. jak dla mnie oba zespoly to kolejna komercyjna szmira, a ze wzieli goowniarzy to i goowniarzom niektoorym sie podoba. cos w tym jest skoro siedze na czacie i wszyscy ktoorzy lubia th i b27 maja po 11-14lat.. no cooz..
nie powiem zeby mogli byc idolami hehehe.. widac ze woda sodowa uderzyla dzieciakom do glowy i w sumie nie dziwne.. taka mentalnosc, nie powiem zebym byla dobrze zorientowana w ich wyczynach ale z tego co slyszalam to ostro sie zachowuja itp. patologia

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-07-16, 13:23   

Szczere to naprawde nie interesuje mnie jak Ci ludzie wyglądają. Podobnie nie zwracam uwagi na to gówniarstwo /w wiekszości oczywiscie/ ,które mieni sie ich fanami.
Najważniejsza dla mnie jest muzyka a jeżeli chodzi o tą kwestię to niestety jest strasznie podobnie jak w powyższych sprawach. Niestety jeśli chodzi o wokalno - muzyczny pułap to chyba osiągnęły te zespoły prawdziwe dno i jestem pewny ,że za jakiś czas/mam nadzieje ,że jak najkrótszy/ nie będzie o nich słychać.

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 13:35   

blu-co ty wiesz o TH...gdybyś poczytała troche o nich,dowiedziała się różnych żeczy o nich to byś tak głupio nie gadała.......przecież ty nic o nich nie wiesz,jak możesz tak mówić?Ci chłopacy wiele wycierpieli ale nie rzucili muzy.tworzą ją od 9 roku życia,a dopiero teraz weszli na rynek....dużo poświęcili dla muzyki....swoje zycie.........A Blog27-ojciec jednej z tych szmat ma wytwórnie płytową i więc to mówi samo za siebie...to dzieki niemu im się "udało"-totalne dno!

#bLu 
I dont like iT

Wysłany: 2006-07-16, 13:41   

mecki16 napisał/a:
blu-co ty wiesz o TH...gdybyś poczytała troche o nich,dowiedziała się różnych żeczy o nich to byś tak głupio nie gadała.......przecież ty nic o nich nie wiesz,jak możesz tak mówić?Ci chłopacy wiele wycierpieli ale nie rzucili muzy.tworzą ją od 9 roku życia,a dopiero teraz weszli na rynek....dużo poświęcili dla muzyki....swoje zycie.........A Blog27-ojciec jednej z tych szmat ma wytwórnie płytową i więc to mówi samo za siebie...to dzieki niemu im się "udało"-totalne dno!

dziewczynko prosze ogarnij sie. nie znasz ludzi i wyzywasz je od szmat.. samo to juz swiadczy o Twoim poziomie i raczje odpooszcze juz sobie pozostale komentarze bo to moowi samo za siebie.. ojciec droogiej jest chyba perkoosista Perfektu- i co mnie to obchodzi?
sorry kazdy ma troodne zycie.. i dziecinstwo niejedna osoba tez^_^ hellołł wybacz ale nie robi na mnie wrazenia to co napisalas..
nic o nich nie wiem.. fakt- i niech tak pozostanie dla dobra mojej i tak juz spaczonej psychiki^_^
Ostatnio zmieniony przez bLu 2006-07-16, 13:41, w całości zmieniany 1 raz  

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 13:45   

Jak nie chcesz o nich nic wiedzieć to nie wypowiadaj się na ten temat...a o Blog27 to radze ci troche poczytaj,bo one zasługują na miano SZMAT!

MichaelMay 
In The Flesh (?)

Wysłany: 2006-07-16, 13:49   

A skąd wiesz o TH i Blog27? Z gazet typu Popcorn, czy Bravo? :] A prawda jest taka, że kolesie z Th nie mają za wielkiego talentu... Tam jest wokal i podkład, nie słyszałem jeszcze żadnego "fajerwerkowego" popisu tego zespołu, choć może nie znam zbyt duo ich piosenek...
Ostatnio zmieniony przez MichaelMay 2006-07-16, 13:50, w całości zmieniany 1 raz  

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 13:53   

nie z gazet,z filmików z neta,piosenek które grają na żywo-i to jest super

MichaelMay 
In The Flesh (?)

Wysłany: 2006-07-16, 13:58   

mecki16 napisał/a:
przecież ty nic o nich nie wiesz,jak możesz tak mówić?Ci chłopacy wiele wycierpieli ale nie rzucili

Wiele? Nie byłoby ich teraz na rynku, gdyby nie Bill, który zajął tem jedno z czołowych miejsc w Niemieckim Idolu... Wycierpieli? A niby co takiego? Cierpiały to zespoły lat '60, '70, '80 a nawet '90, gdzie żeby dostać szansę na nagranie płyty trzeba było naprawdę wykazać się ambicją i talentem... W dodatku w tamtych czasach było tak, że dany zespół przy nagrywaniu swojej debiutanckiej płyty miał ograniczony czas... Jeśli się udało - dostajesz promocję, by nagrywać następne krążki... A teraz? Teraz to wytwórnia muzyczna zaprasza takie Tokio Hotel do studia, oddaje im studio i mają nawet cały rok by nagrać płytę... I nagrywają komerycjne gówno...

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 14:03   

Wiesz ile mnie obchodzą zespoły z tamtych lat???gówno mnie obchodzą bo byli do bani! nienawidze takiej dennej muzy....A TH wycierpieli wiele-rozwód rodziców,złe nastawienie nauczycieli i wiele innych żeczy ale nie bede ci opowiadać ich życia.A TH dopiero po 6latach tworzenia muzyki się wybili.BLOG27 pojawiły sie z nikąd,nigdy nie poświęciły tyle czasu na tworzenie muzy co th. Im wystarcza denny podkład i pierdzą do tych mikrofonów.....

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-07-16, 14:08   

mecki16 napisał/a:
Wiesz ile mnie obchodzą zespoły z tamtych lat???gówno mnie obchodzą bo byli do bani! nienawidze takiej dennej muzy

Muzyki możesz nie lubić bo to przecież kwestia gustu ,ale trochę szacunku dla zespołów ,które kształtowały rozwój muzyki - musisz akże wiedziec o tym ,ze kiedyś nikt nie 'grał' z playback'u tak ,jak teraz. Teraz niestety mamy okres kiedy wielu artystów ma w dupie swoich fanów ,nie okazuje im szacunku - bo jak inaczej nazwać stanie na scenie i kłapanie ustami do mikrofonu bez wydawania zadnych dźwięków? I jeszcze ludzie za to płacą!

Zarówno ten śmieszny Blog27 jak i żałośny Tokio Hotel są zespołami z dupy wziętymi i nikt o nich za jakiś czas nie będzie pamiętał, tak jak teraz o takich zespołach jak Pink Floyd, The Rolling Stones, Queen i wielu ,wielu innych. I dobrze bo na taką pamięć TH i B27 napewno nie zasługują i tyle.

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 14:12   

Ile razy mam pisać że th nie wzięto z dupy(pr5zeczytaj jeszcze raz moje poprzednie posty-B27 jest niczym w porównaniu do TH)Pink Floyd, The Rolling Stones, Queen-a tego czegos nigdy nie lubiałam....a co wy możecie wiedzieć o TH...sami nie dorastacie im do pięt(ja również)

mała123p 
Uśmiechnij się:))

Wysłany: 2006-07-16, 14:15   

moimzdaniem oba zespoły sa do d...., nie lubie ogolnie ich ani ich piosenek...

MichaelMay 
In The Flesh (?)

Wysłany: 2006-07-16, 14:25   

dipe napisał/a:
jakiś czas nie będzie pamiętał, tak jak teraz o takich zespołach jak Pink Floyd, The Rolling Stones, Queen i wielu ,wielu innych. I dobrze bo na taką pamięć TH i B27 napewno nie zasługują i tyle.

Wyjąłeś mi to z ust!

mecki16 napisał/a:
A TH wycierpieli wiele-rozwód rodziców,złe nastawienie nauczycieli i wiele innych żeczy ale nie bede ci opowiadać ich życia

Rozwód rodziców? Złe nastawienie naucyzcieli? Co to ma być? Członkowie innych grup muzycznych przeżyli dużo więcej, pisząc jednocześnie wzruszający tekst o tym, przekształcając zdarzenie z życia w szlachetną muzykę. A TH nigdy czegoś takiego nie zrobiło, chyba, że się mylę...

mecki16 napisał/a:
Pink Floyd, The Rolling Stones, Queen-a

Po pierwsze - naucz się odmieniać.
Po drugie - nie mów, ze nie lubisz tych zespołów, bo przypuszczam, że nawet trzech piosenek tych grup nie znasz
Po trzecie - jak już, to nie lubiłaś.

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 15:09   

mecki16 napisał/a:
Pink Floyd, The Rolling Stones, Queen-a

Po pierwsze - naucz się odmieniać.
Po drugie - nie mów, ze nie lubisz tych zespołów, bo przypuszczam, że nawet trzech piosenek tych grup nie znasz
Po trzecie - jak już, to nie lubiłaś.[/quote]

Słyszałąm ich piosenki-są do bani, i wcale nie wypisywałąm nazw tych zespołów tylko skopiowałam z innego postu członka tego forum....
TH mają nawet piosenke o tym ile przeszli podczas gdy rodzice ich się rozwodzili- Gegen meinen Willen

MichaelMay 
In The Flesh (?)

Wysłany: 2006-07-16, 15:56   

mecki16 napisał/a:
Słyszałąm ich piosenki-są do bani

Podaj tytuły.

mecki16 napisał/a:
skopiowałam z innego postu członka tego forum....

Heh, no to jeszcze lepiej... :]

mecki16 napisał/a:
TH mają nawet piosenke o tym ile przeszli podczas gdy rodzice ich się rozwodzili- Gegen meinen Willen

Znasz ten tekst? Możesz go wkleić tutaj z tłumaczeniem na polski?

mecki16 

Wysłany: 2006-07-16, 16:07   

Gegen meinen Willen
Jak ma mi niby lecieć
Nie oglądacie się już więcej
I myślicie że ja tego nie zauważam
Gdzie powinienem teraz iść
Co wy sobie myśleliście
Powiedzcie mi teraz w twarz
Powiedzcie poco to teraz wszystko łamać
To mnie dobija

To wbrew mojej woli
To wbrew sensowi
Dlaczego musicie się teraz rozstawać
Wasze imiona przemianowane
Nasz koniec jest już tu
I wy nie mówicie tego przede mną
Nienawidzę was dlatego
To jest wbrew mojej woli

Przeciwko
Jestem przeciwko

Zapomnieliście już
Jak to było kiedyś
Spaliliście już nasze zdjęcia

Wyrzucam deski przez okno
Zaryglowuje drzwi
Nie powinienem widzieć
Że już dłużej nie potrafię
Wasz świat
Więcej sobie tego niezrobię
Dobija mnie

Zaoszczędźcie sobie wasze kłamstwa
Niechce ich więcej słuchać
Ostatnia resztka miłości
Nie potrzebujecie mi więcej przysięgać
Nie chcę wam więcej przeszkadzać
Dobijacie mnie

- podkreśliłam wyrażenia które o tym mówią(ale musisz jeszcze obejżeć koncert, np. z koloni{koln} i przetłumaczyć sobie to jak Bill zapowiada tą piosenkę., wkilku zdaniach opowiedział to....

a to po niemiecku:

gegen meinen willen

wie soll es mir schon geh'n
ihr guckt euch nicht mehr an
und ihr glaubt ich merk das nicht
wo soll ich jetzt hin -
was habt ihr euch gedacht
sagt es mir jetzt in mein gesicht
sagt wofür das alles hier zerbricht
es macht mich fertig

es ist gegen meinen willen
es ist gegen jeden sinn
warum müsst ihr euch jetzt trennen
eure namen umbenennen
unser ende ist schon hier
und ihr sagt es nicht vor mir
ich hasse euch dafür
es ist gegen meinen willen
dagegen - bin dagegen

habt ihr schon vergessen wie es einmal war
habt ihr unsere bilder schon verbrannt
ich hau bretter vor die fenster -
verriegel meine tür
ihr sollt nicht seh'n daß ich nicht mehr kann
eure welt tu' ich mir nich' mehr an
sie macht mich fertig

spart euch eure lügen -
ich will sie nich' mehr hör'n
den letzten rest an liebe
braucht ihr mir nicht mehr zu schwör'n
ich will euch nicht mehr länger stör'n -
ihr macht mich fertig
gegen meinen willen...

a tych tytułów ci nie powiem bo słyszałam to badziewie u mojej ciotki....myślisz że bede je pamiętać jak mnie nie interesuja???hehe :...:

Odpowiedz do tematu