_________________ "Wariatem jest ten,kto żyje w swoim własnym świecie,jak schizofrenicy,psychopaci czy maniacy.Albo inaczej ten,kto jest inny niż reszta ludzi"
Jak pierwszy raz z koleżankami zobaczyłyśmy ichteledysk to zastanawiałyśmy się czy spiewa dziewczyna czy chłopak i postawiłyśmy na dziewczynę, a tu kilka dni później psikus. Nie lubię ich od pierwszego ujrzenia. Wydaje mi się że im głównie chodzi o szpan.
_________________ Śmierć to dopiero początek nowej przygody.
Nie cierpię ich muzyki, nie cierpię ich stylu. Najbardziej wkurzają mnie laseczki, które piszczą na ich widok i robią z siebie wielkie coś na podobieństwo emo.
Hm...
Nic do niech nie mam ;]
Może dlatego, że bardzo lubię Niemcy.
Muzyka jest przeciętna. Ich styl...Bill-żenada. Tom- nawet, nawet.
Gustav w i Georg- o.O nie wypowiadam się.
TH to frajerzy i co jeszcze o nich można powiedzieć! Mają może fajną piosenkę o jakimś Monsurze na początku mi podobała si ę ich muzyka ale się szybko odlubiłem w nich!
Eeee.. TH nic rewelacyjnego.. nie wiem nawet jak można sie w nich zakochać..??!!
Przecież ten zespól wygląda nijako.. Nie słucham to nie wypowiem sie konkretnie o ich utworach.. sam wygląd ich mnie odstrasza.. Ale w końcu nie ocenia sie ludzi bo wyglądzie.. ale nic nie lubie ich i już ..
_________________ Pobawimy sie w morderce i ofiarę.. Ty będziesz ofiarą xD
Bo to Ja Jestem gwiazdą swojego życia ...
Wygraj
Przegraj
Zniszcz
i zdepcz !!
Trwaj
i żyj...
Mone
Wysłany: 2007-07-17, 12:04
Nie nawiedzę ich muzyki żenada.
gościu wygląda jak gej!
Kto lubi niech sobie ich słucha Proste!
_________________ "ŻycIe JaK BreakDanCe nIe FlamencO"
Wiek: 18 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 66 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-08-14, 22:15
Mnie zaciekawił skrót TH wchodze do tematu myslałem że może jakiś nowy zespół a tu tokio hotel ;/
powiem tak: Nie podoba mi się?? Nie biorę zdania i tak fani mnie przegadają po prostu nie słucham i tyle. Gdy ktoś mi to puści w towarzystwie proszę o zmianę piosenki a co do wyglądu... chcą się malować, mieć kolorowe paznokcie, niech mają co mnie to sami sobie szkodzą . Ale jest jedna rzecz która mnie niepokoi.
A mianowicie to że mówią że robią rock. Może niedługo Krzysztof Krawczyk także nazwie się Rockerem, przepraszam bardzo ale to jest niesmaczne.
Kończąc te krótką rozgaworę powiem tyle że US5 np mnie nie drażni wcale. Nie że słucham albo coś bo nie lubię tego typu muzyki ale przynajmniej nazywają się po imieniu. Wiedzą że robią POP
Wysłany: 2007-08-16, 00:46
Kapela która z czasem zaczyna wnerwiać. Mogę tak powiedzieć bo słuchałam ich przez jakiś krótki okres czasu.
Ich utwory stają się nudne, nie wydają nic nowego, wszystko pod publike robione.
A na dodatek piszczące faneczki O_o które jak się widzi to od razu ma się ochotę zmieść ten zespół z powierzchni świata.
Pozatym tak jak napisał Own3d, nie mogę ich nazwac rockiem. To taki pop rock, ale zawsze trzeba zaznaczyć pop, bo totalny rock to tonie jest.
Co do wolakisty. To szczerze powiedziawszy zwisa mi i powiewa co ona ze sobą robi. Jak chce z siebie zrobić pośmiewisko to niech sobie robi. Ale i tak juz go z baba mylą więc powinien się zastanowić nad swoim "imidżem" .
Tyle
Wiek: 18 Dołączył: 28 Cze 2007 Posty: 56 Skąd: Z Miasta Aniołów
Wysłany: 2007-08-23, 18:41
jak pierwszy raz zobaczylem teledysk TH to nie wiedziałem czy śpiewa dziewczyna czy chłopak i dopiero sie dopwiedziałem po jakimś czasie że to Bill. Wydaje mi sie że bill to gej bo maluje sobie paznokcie trzeba napisać wniosek do kaczora żeby ich zakazał puszczać w Polsce. !!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.