Wysłany: 2008-08-08, 09:51
Ja jej nie słucham. Wygląda jak bezdomny kościotrup i jej współczuje przez to jej uzależnienie... Jak tak zniszczona, że pewnie szybko umrze choć jej tego nie zyczę. A nie słucham jej więc nie powiem czy dobry czy nie.
głos bardzo fajny ale zniszczona przez narkotyki i alkohol i męża zresztą może niedługo przez to swój głos utracić...
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Jest kontrowersyjna. Widziałam jej zdjęcie jeszcze sprzed ery jej męża i narkotyków. Urocza dziewczyna, teraz wygląda po prostu groteskowo. Ale lubię - ma hipnotyczny głos.
Jej piosenki są prawdzie, choć czasem zbyt osobiste IMO.
Oh i ah, lubię piosenkę "You know I'm no good' z płyty Back to black
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.