potrzebuje dobre argumenty do podania....... "zmiana nauczyciela" robimy wszytko pisalismy juz kilka razy i nie wiemy co zrobic.. zeby poskutkowalo aa moze lepiej zostawic dyrekcje w spokoju i napisac od razu do kuratorium????? macie jakies pomysly??? piszcie plissss... bo nie wytrzymam z moja grupka z ta wstretna baba;/
Ostatnio zmieniony przez k.S.y.L.wi.A:) 2006-10-18, 22:03, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1193 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-19, 06:21
Argumenty przeciw można napisac na podstawie informacji jakich zachowań dopuszcza się ten nauczyciel, a tutaj tylko wznianka o tym że to wstrętna baba. Także lepiej zostawcie kobitke w spokoju i zacznijcie się uczyć
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
no co ty..... to tlyko tak napisalam ze wstretna..... ale ogolnie mowiac nauczycielka juz dawno powinna pojsc na emeryture.wogole kraza o niej takie historie ze ehh. stawia nam za wysoki prog.. zle nas ocenia....... np gadasz przez 10 min!! i jest wszytko swietnie... ale nagle pomyslisz sie w ostanim zdaniu i juz...."gała, siadaj!!! uwazamy ze to nie jest normalne tym bardziej ze sie starmy... i na zastepastwach u innych nauczycieli wypadmy bardzo dobrze.
n o to ja proponuję konkretne przypadki wymienić i nie wiem żeby dyrekcja na m/c na próbę wzięła dlaw as innego nauczyciela zeby sprawdzić że z nowym będziecie się wiecej uczyć czy coś
nie mam genialnych pomysłów----> nigdy nie miałam takiej sytaucji
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.