Może zostałabyś moim korepetytorem z niemca? Mam straszne problemy z tym językiem
a ja z angielskim nie znosze tego jezyka
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Może zostałabyś moim korepetytorem z niemca? Mam straszne problemy z tym językiem
a ja z angielskim nie znosze tego jezyka
Jak na razie angielski mam w szkole na w miarę niskim poziomie. Miałem 3 na półrocze i jestem zadowolony. Teraz tylko zostaje mi zbieranie dwujeczek z niemca - dwie już są.
Może zostałabyś moim korepetytorem z niemca? Mam straszne problemy z tym językiem.
jak mozesz miec problemy z tak fajnym jezykiem.. jak bedziesz mial jakis problem to chetnie ci pomoge..
Fajny język? Przecież on jest niewyuczalny. Nie umiem go w ogóle akcentować. Tak więc, jeśli będę miał jakąś pracę domową, albo coś w tym stylu, to możesz być niemal pewna, że skorzystam z Twej pomocy.
Wszystko zadane Polski 21:D ale fart nie ??:P Biologia 45 ale banalna byla Angielski 29 hyh zdeka dupnie bo mam 3 na pulrocze ale bylem wtedy na kacu niemoglem sie skupic
_________________ X3-Sqad - strona o klubach i imprezach ale nie tylko, wraz ze wspanialym forum dla was. ZAPRASZAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.