salejzajnki koło uniwersytetu, a salezjanie zupełnie gdzie indziej? chyba znowu coś kręcę
to koło uniwersytetu jest jakies liceum? hmmm nie mam pojęcia
Ostatnio zmieniony przez Rdzawa 2007-04-17, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
a salezjanie na młodych techników?
o salezjankach koło uniwersytety to nie ja powiedziałam
ja się dziwiłam że są salezjanie i salezjanki jeśli się nie myle...
nie znam się na liceach nawet nie wiem gdzie jest jedno do któego składam "papiery"
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
omg, ich jest wiecej? Mowisz o takim tragicznie modernistycznym kosciele ktoy wkyglada jak ostroslop?
yyy o takim w dziwnym kształcie bardzo....
Cytat:
Nie ma salezjanow... ??
nie wiem własnie....
Cytat:
ktore? number 6?
też nie wiem gdzie jest, ale mówie o 12
wiem gdzie to jest tzn. plac orląt lwowskich, ale gdzie dokładnie szkoła to nie wiem (w sumie nic dziwnego skoro bywam w tamtych okolicach ... raz na rok?ale pójdę w piątek na drzwi otwarte i się dowiem, choć mam nadzieje że nie będę tam chodzic )
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2007-04-17, 20:39
Cytat:
też nie wiem gdzie jest, ale mówie o 12
NAJNUDNIEJSZE LICEUM... tam si enic a nic nie dzieje. 3/4 mojej gimnazjalnej klasy wyruszylo do 12 i wszyscy mowia: po CH**A ja tam lazlem, tam nic si enie dzieje, nauczyciele leca na psychotropachi wyzywaja sie na glodzie na ucznich... zal... Rydzu, zmarnujesz sie, lepiej juz 8.
Cytat:
wiem gdzie to jest tzn. plac orląt lwowskich, ale gdzie dokładnie szkoła to nie wie
NAJNUDNIEJSZE LICEUM tam si enic a nic nie dzieje. 3/4 mojej gimnazjalnej klasy wyruszylo do 12 i wszyscy mowia: po CH**A ja tam lazlem, tam nic si enie dzieje, nauczyciele leca na psychotropachi wyzywaja sie na glodzie na ucznich.
możliwe... ale dwie osoby znam, nie trzy które nie negowały mojego wyboru
Cytat:
taka pipidowa za tym oszklonym budynkiem
nie wiem, tzn chyba nie wiem 12 mi sie podoba o tyle że nie ma profilów... bo ja jestem niezdecydowana, w 5 mozliwa jest albo przyrodnicza albo human... więc 12 za rok będę się decydować, albo 8 jak sie nigdzie nie dostane xD
Cytat:
Rydzu, zmarnujesz sie, lepiej juz 8.
jest trzecia
NAJNUDNIEJSZE LICEUM... tam si enic a nic nie dzieje. 3/4 mojej gimnazjalnej klasy wyruszylo do 12 i wszyscy mowia: po CH**A ja tam lazlem, tam nic si enie dzieje, nauczyciele leca na psychotropachi wyzywaja sie na glodzie na ucznich... zal... Rydzu, zmarnujesz sie, lepiej juz 8.
O pardon. Jestem absolwentem tej szkoły. Dobra szkoła.
_________________ "Mój wypaczony bolszewizm przekształcił się w antybolszewizm i poprzez trockizm doszedł do faszyzmu." Grigorij Jewsiejewicz Zinowiew
Wysłany: 2007-04-17, 21:10
Idz do klasy dyplomatycznej , bedziesz mogla chodzic po wroclawiu i mowic "Czesc jestem Rdzawa i jestm z dyplomacji". MOj kumpel wlasnie tam chodzi [kolega z klasy gimnazjalne]. Bedziesz chadzac raz w tygodniu w gajerkach xD
HAHAHA! Ciebie też?
Do dziś jak o niej myślę, to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera a ręka sama sięga po toporek.
Ale dobrze wspominam Kobel, Cybulską (chyba - taka wielka od angielskiego) i nieżyjącą już Kaszkur.
_________________ "Mój wypaczony bolszewizm przekształcił się w antybolszewizm i poprzez trockizm doszedł do faszyzmu." Grigorij Jewsiejewicz Zinowiew
Idz do klasy dyplomatycznej , bedziesz mogla chodzic po wroclawiu i mowic "Czesc jestem Rdzawa i jestm z dyplomacji". MOj kumpel wlasnie tam chodzi [kolega z klasy gimnazjalne]. Bedziesz chadzac raz w tygodniu w gajerkach xD
a żebys wiedziała że pójdę! serio serio xD gajerek jak gajerek- tylko marynarka a dlaczego raz w tygodniu? podobno wszyscy oprócz pierwszaków które się wożą wszyscy w szafkach trzymają, oprócz momentów kiedy polityk przyjeżdża
Wysłany: 2007-04-17, 21:36
Rdzawa napisał/a:
w takim razie, z tobą jest coś nie tak skoro myślałaś ze ze mną wszystko w porządku
Nie to apropoo Gamala i jej wychowawczyni, bylej wychowawczyni i musze Ci powiedziec ze Ty tez masz szanse byj jej wychowannica gdyz w tym roku konczy wychowawstwo klasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.