do czwartku 46 godz nieusprawiedliwionych i 74 usprawiedliwione (zadne przez rodzicoow).
chyba jasniej nie musze odpowiadac na pytanie zawarte w temacie =D?
Kiedys jak bylem mlodzszy to bylem przeciwko wagarom ale jak jestem teraz w szkole sredniej to juz wiem dlaczego sie zrywaja inne osoby (bo poprostu nie da sie czasami wytrzymac w budzie) Na poczatku tej szkoly to bylo u mnie rzadkosc wagary. Ale teraz to sie zaczyna coraz czesciej niestety powtarzac
chlopie ja zawsze zdawałem no moze z pominieciem 4 klasy podstawowki ale w sredniej to ja asiorem byłem nikt nie mial z mojej klasy tylu opuszczonych godzin i tak pozytywnych ocen
_________________ Kochaj góry, kochaj lasy, na Giewoncie sadź kiełbasy =P
Od początku roku już jest koło 150 godzin wagarów... jak nie wiećej. Częśc usprawidliwionych przeze mnie ,cześć nie bo już zaczynam się gubić z dniami opuszczonymi.
Ogólnie... to chyba mówi samo za siebie.
A;e trzeba będzie się chyba w końcu ku**a ograniczyć trochę.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Jak chodziłam do szkoły to tez wagary były i własnie jednym z powodów mojej tesknoty za szkoła są wagary zwłaszcza grupowe i wspólne popijawki pod mostem az wstyd sie przyznac czego...ale zeby była jasnosc juz z tym sknczyłam
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
i nie korzystaj bo od takich napojow sie w glowie chrzani
Jastina napisał/a:
gorzej było jak sie zaszło do domu i trza było udawac ze sie jest trzezwym co mi sie jeszcze nigdy nie udało...
Gdy mi sie takie rzeczy zdarzaja to chodze mozliwie wtedy prosto (ale jaskolki to za cholery juz nie zrobie ) ale matka sie zawsze domysla bo mam wtedy zbyt duzo dobrego humoru
ja w sumie nigdy nie zwiałam no czasem pół legalnie na basen jak sie "stroju zapomniało" kilka razy z dziewczynami uciekłyśmy z angielskiego w 3 sp bo zajęcia były często odwoływane a tak to raz uciekłam rok temu w czwartek przed zakonczeniem roku
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
W minionym roku szkolnym wywagarowałem około 350 godzin.
Co za tym idzie zachowanie na świadectwie wiadomo jakie jest.
Ale tak już jest jak się ma miliony różnych pomysłów na spędzanie czasu niż szkoła...
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.