teraz co raz częśćiej się zdarza bo jest dobra pogoda
w zime nawet się o tym nie myślało bo w mróz kto będzie gdzieś się pałętał,
chociaż taka zima była..
_________________ Nie boję się umrzeć,
Boję się nie żyć.
Wysłany: 2007-04-16, 15:54
Czasami warto chodzić na wagary, można zyskać więcej niż siedząc na lekcji, która Cię kompletnie nie interesuje i z której i tak nic w danym dniu nie wyniesiesz. Gorzej jak wagary staja się regularne jak było w moim przypadku, potem musiałam więcej siedzieć w domu i nadrabiać zaległości dlatego teraz mniej
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
W gimnazjum poszłam RAZ. I od tamtego czasu jestem szykanowana przez nauczycieli i mam przesrane. Cudowna szkoła. Zapraszam wszystkich szóstoklasistow (jeżeli się na tym forum w ogóle takowi znajdują ;p)
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
hmm ja chodzę od czasu do czasu. ale nie tak że nie idę na cały dzień do szkoły ale jak jest piękna pogoda a mam dłuuugooo lekcje i jestem zmęczona to zwalniam się w połowie ;D i jak mam z kim to siedzę na dworze )
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
Byłem raz w czwartej klasie podtawówki. Babka mnei wku*wila to poszlem z kolega hehe. nic szczegolnego.
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.