Jak waszym zdaniem nalezy ubierac sie do szkoly? Czy wypada miec odsloniety brzuch, mini, czy makijaz? Co myslicie o dlugich kolczykach albo paskach z lancuchami?
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-11-24, 08:39
zawsze chodzilam jak chcialam czasami w mini zawsze w obcasach wysokich chyba ze mialam natchnienie na p0odarte dzinsy wtedy ajkies ciezsze buciory....
potem okazywalo sie ze moja gloopia szkola przejmowala moj trend wiec musialam go zmienic... jak nosilam bandanke po kilku tygodniach polowa dziewczyn w szkole biegala w czyms takim na lbie, jak chodzilam w bialej koszuli i kkrawacie bylo to samo ... masakra
ale jak sobie wpletlam sznurowki w warkoczyki to tego nikt nie powtorzyl
ale bywalo tak ze jednego dnia przychodzilam do szkoly w podartych dzinsach a nastepnego w obcislej bluzce i krotkiej spodniczce..... <rotfl>
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
To kazdego wybor jest w co sie ubiera... ja raczej do szkoly nie ubieram sie tak jak na impreze.. ale jesli chodzi o mini to czasem zakladam no i zawsze makijaz...
Wiek: 20 Do³±czy³: 22 Lis 2005 Posty: 176 Sk±d: Kraków Prawie :P
Wys³any: 2005-11-24, 17:04
U nas ostatnio kobieta od matmy dowali³a sie do dziewczyn ze przez nie ch³opaki nie skupiaja sie na wzorach liczeniu etc tylko na patrzeniu w ciekawe miejsca. Ale osobiscie mi to nie przeszkadza i spokojnie sie skupiam na tym co trzeba:P ale kazdy powinien ubierac na siebie to w czym najlepiej sie czuje..:)
U mnie w szkole jest zakaz (szczegolnie dla dziewczyn ) noszenia krotkich spodniczek, bluzek z duzymi dekoltami i odslaniajacych brzuch, duzych kolczykow, robienia sobie ostrego makijazu i takie tam
Ale dziewczyny ode mnie ze szkoly i tak maja to w 4 literach (szczegolnie latem ) i ubieraja sie i robia co chca
U mnie w szkole jest zakaz (szczegolnie dla dziewczyn ) noszenia krotkich spodniczek, bluzek z duzymi dekoltami i odslaniajacych brzuch, duzych kolczykow, robienia sobie ostrego makijazu i takie tam
u mnie w szkole takiego zakazu nie ma... ale nikt tak z przesada sie nie ubiera...
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-11-25, 17:14
Matys napisa³/a:
grono patologiczne
u mnie tez nie bylo ale to szkola z rtradycjami
wiecie co mi sie podoba?
mundurki
ale nie takie fartuszki jak kiedys.... noo ja jeszcze w takim chodzilam wy juz moze nie
ale takie jak sa w Japonii albo w Wielkiej Brytani
ja chodzilam jakis czas do szkoly wzorujac sie na takich mundurkjach
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
Ja jak bylem w 1 klasie gimnazjum to od 2 semestru chcieli wlasnie wprowadzic takie mundurki dla kazdego ucznia Chlopaczek mialby wtedy nosic jakies dlugie granatowe spodnie, biala koszula i do tego... krawat z logiem naszej szkoly A dziewczyna jakas granatowa spodniczke lub spodnie, rowniez biala koszule no i... ten krawat
To bylo dla mnie troche chore ale na szczescie sie nie przyjelo Ale krawaty juz zdarzyli zamowic wiec dawali je uczniom gdy byla jakas uroczystosc i kazali je nosic wtedy.
Dobrze ze w mojej szkole nie mysleli o wprowadzeniu mundurkow i napewno nie wprowadza... a nawet jesli to mnie juz to ominie..
jakos dziwnie bym sie czula jakby wszytscy tam samo chodzili ubrani...
Dobrze ze przede mna ostatnie pó³ roku nauki w sredniej szkole.Nawet jesli wprowadza mundurki to mnie to ominie.
Jak dla mnie to by³aby tragedia jakby kazali nam sie ubierac jednakowo
Jak dla mnie to by³aby tragedia jakby kazali nam sie ubierac jednakowo
moglabys rozwinac mysl? bo ja znam wieksze tragedie
No jasne ze sa wieksze tragedie,ale ¡le bym sie czu³a jakbym musia³a sie ubierac tak jak inni rezygnujac ze swojego stylu.
Jedynym plusem takiego stroju jednakowego jest fakt ze osoby z mniej zamoznych rodin nie czu³yby sie w szkole gorsze
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.