Forum Dyskusyjne :: Ubiór do szko³y

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Edukacja » Ubiór do szko³y

Ubiór do szko³y
Autor Wiadomo¶æ

paulka_88 

Do³±czy³a: 14 Pa¼ 2005

Wys³any: 2006-04-07, 16:58   

hehe nie dziwie mu sie. bleeeeee

ja mam dziweczyne w klasie która robi wszystko aby wszyscy zwrócili na jej kolorowe stringi wyeksponowane na pó³ pleców :zdegustowany:

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Do³±czy³a: 19 Sty 2006
Sk±d: wroc³aw

Wys³any: 2006-04-07, 19:36   

to u nas dziewczyny pisz± na lekcjach po ty³ach zeszytów (normalne) i na histori Facet zebra³ zeszyty i przegl±da i czyta: ej, widaæ mi stringi ?? ponoæ przeczyta³ to klasie z która mia³ wtedy lekcje :P
Cytat:
Mój kolega z klasy ma przez to uraz do koñca ¿ycia - na jednej z lekcji niemieckiego nauczycielka co¶ upu¶ci³a, pochyli³a siê przed jego oczyma, on patrzy, a tam takie perfidnie wystaj±ce stringi.

to komentarz mojego kolegi po pierwszej lekcji z now± germanistka : nosi ekstremalne stringi na paseczkach ... kolejny by³ na temat jej kolczyka w pêpku... :P

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.