to u nas dziewczyny pisz± na lekcjach po ty³ach zeszytów (normalne) i na histori Facet zebra³ zeszyty i przegl±da i czyta: ej, widaæ mi stringi ?? ponoæ przeczyta³ to klasie z która mia³ wtedy lekcje
Cytat:
Mój kolega z klasy ma przez to uraz do koñca ¿ycia - na jednej z lekcji niemieckiego nauczycielka co¶ upu¶ci³a, pochyli³a siê przed jego oczyma, on patrzy, a tam takie perfidnie wystaj±ce stringi.
to komentarz mojego kolegi po pierwszej lekcji z now± germanistka : nosi ekstremalne stringi na paseczkach ... kolejny by³ na temat jej kolczyka w pêpku...
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób j± praktykuje, ale nikt do koñca jej nie rozumie"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.