Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-11-27, 19:43
Matys napisa³/a:
No to zapewnie u mnie ze szkoly musieliby wywyalic w takim razie ponad polowe uczniow
mysle ze dobra szkola z tradycjami znalazlaby chetnych na wasze miejsce zreszta to nie jest kwestia wywalenia tylko Twojej decyzji chcesz chodzic do tej szkoly akceptujesz regulamin nie? nie chcesz chodzic do twj szkoly
Matys napisa³/a:
deela napisa³/a:
swoj indywidualizm mozna podkreslac innymi rzeczami niz strojem
Zapewnie charakterkiem i zachowaniem
np w ogole podkreslac go poza szkola?
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
to nie jest kwestia wywalenia tylko Twojej decyzji chcesz chodzic do tej szkoly akceptujesz regulamin nie
No tak ale zawsze mozesz sie odwolac od wszystkiego ale jak Ci sie to nie uda to potem patrza juz na Ciebie krzywo I czasami czekaja tylko aby sie cos zrobilo zeby mogliby Cie wywalic ze szkoly na zbity pysk
Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005 Posty: 1647 Sk±d: z samej góry
Wys³any: 2005-11-27, 21:45
Matys,to inna sytuacja ja mowie o takiej szkole do ktorej zaszczytem byloby chodzic a pomysl mundurek moglby jeszcze podkreslic jej elitarnosc ktora bylaby zwiazana z wiedza i umiejetnosciami nie z kasa rodzicow
_________________ zaczynam siê tam gdzie inni siê koñcz±...
mowie o takiej szkole do ktorej zaszczytem byloby chodzic a pomysl mundurek moglby jeszcze podkreslic jej elitarnosc
W takich szkolach to napewno by sie to przyjelo i nikt by nie mial zadnych przeciwskazan ale gdyby wprowadzili to do takich troche gorszych szkol to na pewno by byly z tym problemy
Ja chcialbym sie dostac do lepszej szkoly ale poprostu nie mam talentu do nauki i niewytrzymalbym tam poziomu nauczania i dlatego tez jestem w takiej a nie innej szkole
do szkoyl chodze ubrana normalnie, brzuch na wierzchu tylko kiedy cieplo, dekolty to nie nie::P spodniczak to czsami ale nigdy mini bo moim zdaniem szkola to nie impreza chociaz zawsze sie maluje.. a co do tych mundrukow to sweitny pomysl ale nie taki bardzo wystarczyzlaby marynreczka i wsyztskko byloby luzik:):):0
jestem za tym ze kazdy odpowiada za siebie i sam decyduje jak na jaka okazje i w jakie miejsce sie ubraæ.
denerwuja mnie w szkole ods³oniête dupy, wystajace stringi, go³e brzuchy (zw³aszcza te hmmm za duze)
jak sie ubieram? normalnie. jak na codzien i mysle z g³owa. wygladam wporzadku
Buahah! Codzienny widok! Niektóre chyba umy¶lnie przybieraj± takie pozy, ¿eby im wystawa³y.
Mój kolega z klasy ma przez to uraz do koñca ¿ycia - na jednej z lekcji niemieckiego nauczycielka co¶ upu¶ci³a, pochyli³a siê przed jego oczyma, on patrzy, a tam takie perfidnie wystaj±ce stringi. Ch³opak do dzisiaj nie mo¿e siê otrz±sn±æ i jest to mu wypomninane.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.