Forum Dyskusyjne :: Szko³y dla trudnej m³odzie¿y

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Edukacja » Szko³y dla trudnej m³odzie¿y

Szko³y dla trudnej m³odzie¿y
Autor Wiadomo¶æ

*Apple 

Do³±czy³a: 25 Sie 2006
Sk±d: z drzewa

Wys³any: 2006-10-29, 15:26   Szko³y dla trudnej m³odzie¿y

Ostatnio duzo sie o tym mówi... Gierych chce wprowadzic takie szko³y o zaostrzonym rygorze...
No i tak my¶lê sobie,¿e jak by to wprowadzi³ to by przesta³y istnieæ gimnazja, bo tam taka m³odzie¿ najczê¶ciej chodzi...
A co wy o tym s±dzicie?

Leeloo 
Drum'n'bass :)

Do³±czy³a: 04 Sie 2006
Sk±d: Ma³opolska:D

Wys³any: 2006-10-29, 22:15   

Ze wspó³czuje nauczycielom tej m³odziezy;] W klatkach chyba beda siedzieæ;-) Bo co za kretyn by sie tam pcha³ ;]
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

#Códak 
Ë! Suomi Haloo!

Do³±czy³: 23 Sty 2006
Sk±d: Serbia

Wys³any: 2006-10-30, 15:35   

Leeloo napisa³/a:
Bo co za kretyn by sie tam pcha³ ;]

Tam to by siê nadawali oficerowie z Armii Rosyjskiej ;d

Apple napisa³/a:
to by przesta³y istnieæ gimnazja

Ja w ogóle s³ysza³em o pomy¶le ¿eby zrobiæ oddzielne gimnazja dla dziewczyn i dla ch³opców. Giertych musi odej¶c :znudzony:

[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-10-30, 15:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2006-10-30, 15:48   

Cudak napisa³/a:
oddzielne gimnazja dla dziewczyn i dla ch³opców.

och poczujmy siê jak w ¶rednowieczu... To jest straszne oni chca nami tak manipulowaæ, ¿e masakra ... Gimnazjum jest wiekiem buntu to tez powinni braæ pod uwage <nie licz±æ PRZESADY>
Co jeszcze Giertych nie wymy¶li....

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

gloom 

Do³±czy³a: 22 Sty 2006

Wys³any: 2006-10-31, 09:12   

Uwa¿am,¿e te szko³y o zaostrzonym rygorze to z³y pomys³.Oddzielenie trudnej m³odzie¿y od ca³ej reszty mo¿e spowodowaæ,¿e poczuj± siê gorsi,a poza powstanie tych szkó³ mo¿e spowodowaæ po³±czenie siê tej m³odzie¿y w jakie¶ wiêksze grupy,a to nie byloby dobrze. A poza tym w takich szko³ach bêdzie tylko trudna m³odzie¿,wiêc nie bêdzie ludzi,ktorzy ¿yj± jako¶ inaczej,wiêc nie bêdzie z kogo braæ przyk³adu.

GoS!a 

Do³±czy³a: 31 Pa¼ 2006
Sk±d: BTM

Wys³any: 2006-10-31, 14:45   

A ja my¶le, ze Romkowi by siê szko³a przyda³a. Przeciez to co on opowiada to jest istna bzdura. Moze sam mial kiedys problemy z samym sob± :mur:

Oddzielanie 'trudnej mlodziezy' od reszty to bad idea, rozbestwi± sie jeszcze bardziej, w niczym to nie pomoze. Nie wiem jak tam z dziewczynami sprawy stoj±, ale wiem z obserwacji, ze chlopak drugiemu chce pokazac kto rzadzi :P wiec w takiej szkole dla chuliganow bedzie sie dzia³o ...

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2006-10-31, 15:08   

GoS!a napisa³/a:
A ja my¶le, ze Romkowi by siê szko³a przyda³a. Przeciez to co on opowiada to jest istna bzdura. Moze sam mial kiedys problemy z samym sob±

Racja

Oni poczuj± siê gorsi, a sk±d bed± mogli wiedzieæ jak tu siê zachowywaæ jak w ich otoczeniu nie ma nikogo "normalnego".
Bêdê siaæ bójki i zniszczenie :)
Jak bede mogli nawiazac kontakt z innymi ludzmi jak zawsze bedzie chodzi³o za nimi "Ci gorsi"

Roman my¶li (nie tylko o sobie) to nie boli!!

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''
Ostatnio zmieniony przez Idia 2006-10-31, 15:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

*miss irony 

Do³±czy³a: 22 Cze 2006
Sk±d: z kosmosu

Wys³any: 2006-10-31, 15:19   

Szko³y dla trudnej m³odzie¿y? TAK. Znam wiele przypadków kiedy to wielce bujany kozak, trafi³ do tzw. OHAPow czy Pogotowia Opiekuñczego i tak dostawa³, za przeproszeniem w pierdol, ¿e wreszcie mia³ nauczkê. Tak± prawdziw± szko³ê ¿ycia, jaka ju¿ od dawna mu siê s³usznie nale¿a³a. Jedni wracaja z tamt±d potulni jak baranki, inny jeszcze bardziej zdziczali. Ale zawsze jakas poprawa jest. I to sie liczy.
Co do dzielenie na ch³opakow i dziewczyny, to stanowczo NIE. Z takich szkó³ powychodz± tylko jakies paniusie, co to boj± siê odezwaæ do faceta, albo (w gorszym wypadku) dzikie, napalone lafiryndy :D O ch³opcach ju¿ nie wspomnê. Bo to by³by istny hardcore. Stado niezaspokojonych i niewy¿ytych goryli :>
A ja cie kocham

GoS!a 

Do³±czy³a: 31 Pa¼ 2006
Sk±d: BTM

Wys³any: 2006-10-31, 15:32   

Kiedys chodzilam do klasy z ludzmi z 'pogotowia opiekunczego', nic dobrego do klasy nie wnie¶li a tylko chamstwo, a i tez bojki by³y... Bo oni czuli sie silniejsi. Mysle, ze nie ucz± ich tam niczego dobrego. W takim pogotowiu czy domu dziecka nie ma rodzicow i nikt nie mowi co robia ¼le. Takie szkoly to nie jest dobre rozi±zanie, bo tak jak napisala Idia nie beda mieli kontaktu z normalnymi uczniami...

Ruget 
:*

Do³±czy³: 06 Sie 2006
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-10-31, 20:23   

po co szkoly o zaostrzonym rygorze robic niech to beda szkoly wojskowe i aby sluzba nie bedzie obowiaskowa bo beda miec nadmiar chetnych :)

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

*miss irony 

Do³±czy³a: 22 Cze 2006
Sk±d: z kosmosu

Wys³any: 2006-10-31, 21:15   

Cytat:
po co szkoly o zaostrzonym rygorze ?

A wyobra¿asz sobie trzynasto-dwunasto latka ganiaj±cego po poligonie? Jaki rodzic by siê na to zgodzi³? Przecie¿ ka¿dy synus i curusia to najwiêksze skarbusie i krzywda im siê staæ nie mo¿e. A tak jeszcze kto¶ im co¶ odstrzeli...
A ja cie kocham

Ruget 
:*

Do³±czy³: 06 Sie 2006
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 2006-10-31, 22:22   

sry ale ja mowie o trudnej mlodzierzy ... ich mamusia i tatus maja w dupie co ich sunus robi byle by im pupy nie zawracal ... i jak by mial jakies pieniadze z tego to moze by bylo troche lepiej ... bo oni by zarabiac sie uczyli a nie krasc itp ...

Witam Cie Go¶æ, po ciemnej stronie mocy :P

Mabel 

Do³±czy³a: 19 Lis 2006
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2006-11-26, 12:18   

ehh.. one powinny byæ dla 'trudnych dzieci' którzy nie nadaj± siê do poprawczaka i nie wiadomo co z nimi zrobiæ ;p ja mam takich kolegów w klasie 4 i przez nich prawie nic na lekcji nie da sie zrozumieæ, bo dokuczaj±, wyzywaj± nauczycieli etc.... dla takich ta szko³a by³aby potrzebna ;D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.