Wysłany: 2007-05-10, 16:34 spraawdzcie mi z angola good napisałam !!
miałam napisac zaproszenie na moje ur w którym opisze jak wygldam moj dom i jak dojechac do mojego domu i jak dojsc z przystanku do niego porsze spr. mi :)
Dear Janet,
How are you.I would like to invite you for my birthday. It will begin at 21 o'cloct of 25rd June at my house. I live in big white house. Next to my house is very big garden.When you get off the bus in Piotrowice go to the nearest bus stop and wait for the bus called 25.You get out on Last Bus stop. You must go straight on, and take the third left in to Fabbiane street and turn right. My house is your right.
I’m looking forward to seeing you.
xyz
to miało byc zaproszenie na ur. opisac swoj dom i jak dojechac do niego
_________________ Escape is just the begining__
Ostatnio zmieniony przez adelaida 2007-05-10, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
no niestety, zdania są proste jak budowa cepa, na 5 raczej troche mało. i pamietaj - przyda sie tez na polski - zdania pytające wieńczymy znakiem zapytania.
[ Dodano: 2007-05-10, 20:01 ]
adelaida napisał/a:
porsze spr. mi
a tym porsche nie pogardzę.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
oh, Kaszelku, admin juz o tym pisal, to jest problem spowodowany przez nieprawidlowe dzialanie mechanizmow forum, nie musisz tego zaznaczac, wszyscy ludzie, ktorzy czytaja uwaznie, dostrzegą to. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
My house is your right. -> my house in on your right / on the right.
my house. I live in big white house. Next to my house is very big garden -> I live in a big white house with beautiful garden
Staraj się nie powtarzac wyrazów(house, big), szukaj synonimów. Ubarwisz wtedy wypowiedź
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.