_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
wlasnie tez mi co sie nie zgadza z ta data
ale wiem ze rok szkolny skrocili
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
A ja wogole nie jestem z tego powodu zadowolona bo pzrez to ze mam mature rok szkolny koncze wczesniej...:/
no ale niech sie inni ciesza bo maja z czego..
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-01, 21:09
gocha napisał/a:
ja sie cieszea jak ale sami przynajcie szkola az do konca czerwca??
mnie by to pasowało, ale ze względu na to, że wukupuję bilet miesięczny [bo dojeżdżam do szkoły] na 30 dni i za nie płace a nie za 23, jak powinno być także z tej strony patrząc, mogłabym się poświęcić i pochodzić do 30 xD
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
mnie by to pasowało, ale ze względu na to, że wukupuję bilet miesięczny [bo dojeżdżam do szkoły] na 30 dni i za nie płace a nie za 23, jak powinno być także z tej strony patrząc, mogłabym się poświęcić i pochodzić do 30 xD
ehh Simarik... jak bardzo pragniesz to mozesz sobie ten tydzien jeĽdzić do szkoły i wracac przynajmniej zajęcie będziesz mieć
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.