Wspołczuje Katachety...Zacznij czytac pismo to da lepszy efekt niz czekanie na czyjs post z istotną wiadomością...Albo jak Ci naprawde zalezy to idz a jakąś plebanie i księdza zapytaj...
_________________ Głupota nie zwalnia od myślenia...
Mateusza 1: 1 - 17 (to przy ikazji rodowod Jezusa jest)
Lukasza 2: 1 - 7
Jesli chcodz i Maryje, to w pierwszym rozdziale Lukasza masz napisane, ze byla spokrewniona z Elzbieta, ktorej maz byl rabinem. Ramin nie moze miec zony nie-zydowki, stad wniosek, ze i Maryja byla zydowka ; ]
Apostolowie byli Zydami
Dzieje Apostolskie 3:1
w orginale jest dodane, ze to bylo dla nich normalne.
Dzieje Apostolskie 2:46
A trzeba pamietac, ze byly tam tylko swiatynie zydowskie ; ]
Jezus byl Zydem, bo obchodzil swieto Paschy
Jana 2: 13
Jezus czytal Tore
Lukasza 4:14 i dalesze wersy ; ]
; O
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2008-01-01, 16:42
Ja osobiscie w tym polroczu rezygnuje z religii... Nasluchalam sie wystarczajaco. Ktore z was widzialo liste "bezpiecznych" sposobow spedzedzenia randki(przyklady:puszczanie latawcow, granie w ping-ponga....)? Wlasnie.... A ostatnio dowiedzialam sie ze Avon to ...SEKTA
_________________ (...) doświadczalnie stwierdziłem, że jestem jak woda rzeki, odbijająca zmienne kolory brzegów między którymi płynie, burze, obłoki, błękit nieba, sama bezbarwna.
Istnieją na tym świecie Księża, którzy mają bardzo wąskie i jednostronne podejście do tematu nauczania. Trzeba się z tym pogodzić albo zaprotestować. (Lub też w moim przypadku jedno z drugim, godzę się i wyrażam swój sprzeciw informując prowadzącego, że mam zamiar się zdrzemnąć)
Bezpieczne... sposoby... spędzenia randki? :O To jak antykoncepcja brzmi
A serio to nie widzę nic zdrożnego w wybraniu się za miasto na pyknyk popuszczać "latafce", zjeść coś smakowitego, a później w wysokiej trawie... Eeeee [/code]
Ostatnio zmieniony przez Tabris88 2008-02-07, 21:57, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.