a dlaczego cie nienawidzi:: w jaki sposob jej podpadłeś heh:)
Po prostu niektórzy naucziele są wredni ,subiektywni i lubią sobie znaleĄć kozła ofiarnego ,którego będa nękali do końca szkoły. No i to własnie w mojej grupie jestem ja.
Nie wiem sam dlaczego...
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
kocham po 4 lekcje ppfu, 5tej nie (bo jest sprawdzian) i kolejne 4 i kolejnej 5tej nie.
nie lubie 3ch godzin eto bo to dla mnie masakra z ta niedojebana nauczycielka, mimo ze pracujemy na PSie i moge przy okazji wejsc na grono w tym czasie..
nie lubie polskiego..
i nie lubie szkoły wogoole ale wracajac do tematu to niech bedzie ze lubie wf i religie bo z obu jestem zwolniona =P
Oczywiściw wf, geografia, niemiec, chemia(zarąbista babka), i WOS(koleś nie daje sobie z nami rady, zaczyna nas wyzywać, ciekawe czy dojdzie do rękoczynów )
A i lubie polski bo można na nim prace domowe z innych przedmiotów spisywać:)
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie mam chyba takiego ... ale jezeli juz to WF a dlatego bo czasami sie mozna z niego urwac bez zadnych konsekwencji i wypominiania mi tego przez nauczyciela
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.