lubie wos- luzik na lekcjach
w tym roku wf- bo byłam zwolniona
matematyke- jak byłam mała i głupia
geografie- bo nic nie trzeba umieć
angielski- luz+ ciekawe opowieści o życiu w australii
i niemiecki, ale w podstawówce
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2006-08-17, 20:53
W-F - bo mozna robic co sie chce
WOS - babka spoko i w ogóle looz
J.angielski - tak samo jak na WOS-ie
No i do niedawna J.polski, ale moja nauczycielka ktora jest na zastepstwie mi zgorszyła troche ten przedmiot
Wiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 122 Skąd: a huj ci do tego
Wysłany: 2006-08-29, 09:53
W-F,biologie i tyle tego by było ja najbardziej lubie dzwonek na przerwe
Ostatnio zmieniony przez Pablo 2006-10-27, 11:02, w całości zmieniany 1 raz
Baska
Wysłany: 2006-08-31, 21:49
Fizyka, matematyka, informatyka. Te przedmioty zwłaszcza.
dipe napisał/a:
Kiedyś przepadałem za językiem angielskim ,ale obecna nauczycielka mnie nienawidzi i niestety zraziła mnie całkiem skutecznie do owego języka.
U mnie jest dokładnie to samo, z tym, że chodzi o.. WF. Uwielbiam sport, ale przez tą jędzę z którą mamy szczerze znienawidziłam ten jakże luźmy przedmiot x.X
deela napisał/a:
loobie wszystkie oprocz geografii co do ktorej jestem antytalentem
Tak samo... W całej klasie z gegry były 2 tróje na koniec 2 gim - moja i mojego kolegi (z tym, że on olał totalnie wszystko w tym roku). Nigdy nie polubię tego przedmiotu... Nie potrafię się uczyć geografii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.