dokonaj oceny postępowania Edypa biorąc pod uwagę klątwę jaka ciążyła nad rodem labdakidów. to moja praca domowa na jutro a ja nie umiem jej napisac, czy ktos mogłby mi pomc?? z góry dziekuje
[ Dodano: 2007-10-16, 22:15 ]
czy jest ktoś kto moze mi pomóc>> prosze was, bo jak nie to dostane jedynke
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-10-17, 08:19
może mam jeszcze za Ciebie to ponownie przeczytać i napisać zadanie?
wynocha do książek i pisać zadanie zamiast ludzi na forum swoimi infantylnymi problamami męczyć!
dostałaś pomoce od użytkowniczki asiątko31, to bierz się do roboty!
dlaczego mnie oceniasz?? nie znasz mnie, nie proszę kogos o pomoc jezeli sama nie umiem czegos zrobić.. a to co robie to moja sprawa!!! dla mnie to masz jakis problem, pewnie według ciebie jestes taka idealna co??
nie znasz mnie, nie proszę kogos o pomoc jezeli sama nie umiem czegos zrobić.. a to co robie to moja sprawa!!!
no to nic Cie nie usprawiedliwia, a Magda ma racje. Z tego co piszesz wynika, ze mozesz to sama zrobic, umiesz.
to co robisz to Twopja sprawa, zadanie to tez Twoja sprawa.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2007-10-17, 19:28
Jejku jejku ale macie problem a przecież są ważniejszej , poważniejsze problemy. Mozę tuong_lai_vn jest dziś zakręcona,może nie pomyślała żeby zajrzeć na stronę internetową może faktycznie nie potrafi to każdemu sie przytrafia prędzej czy później wiec nic mi się nie stanie jak jej troszkę podpowiem a przecież i tak musi przeczytać te wszystkie linki dokładnie , do końca i potem napisać.
_________________ Buziaczek w psiaczek dla wszystkich którzy pozdrawiają i dla tych którzy nie pozdrawiają
miłego dzionka od słonka i od asiątka
Ostatnio zmieniony przez asiątko31 2007-10-17, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-10-18, 09:48
asiątko31, problem tkwi w tym, że nawet mając linki od Ciebie nie chce się zabrać za robotę to biedne dziecko. nie zauwazyłaś, że wolała spędzić 30 minut na tym by na forum pisać jak to jej potrzebna pomoc zamiast chociazby przeczytać wiadomości z linków, które jej podałaś?
tak bardzo zalezy jej na tym by nie dostać 1 z polskiego, to niech się postara o to by jej nei dostać.
jej nie chodzi o pomoce naukowe, jej chodzi o gotowca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.