z reguły na te 30 osób jest tam po 25 -27 dziewczyn to zrezygnowałem. ;P
Heh, u mnie w klasie jest 25 dziewczyn i 5 chłopaków... A swoją drogą - gdyby u mnie był profil psychologiczno-pedagogiczny, to z pewnością bym na niego poszedł... Psychologia to coś, co mnie bardzo fascynuje...
_________________ I'm Lord of all darkness... I'm Queen of the night...
Ogólnie to tak siłą rzeczy stałem się założycielem swojego pierwszego tematu na tym forum
U mnie 22 dziewczyny i 8 chłopaków (chociaż zastanawiałbym się czy każdy z nich jest facetem bo jaja tak naprawde ma niewielu z nich),.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Ogólnie to tak siłą rzeczy stałem się założycielem swojego pierwszego tematu na tym forum
dipe, kiedyś musi być ten pierwszy raz. ;] Jakby się tak zastanowić, to można powiedzieć, że Cię "rozdziewiczyłem". Nie musisz dziękować.
dipe napisał/a:
(chociaż zastanawiałbym się czy każdy z nich jest facetem bo jaja tak naprawde ma niewielu z nich)
To może przyjrzyj im się na WF-ie i jeszcze raz odpowiedz? Nieee, to by było obrzydliwe. ;p Lepiej polegać na Twojej intuicji.
dipe napisał/a:
U mnie 22 dziewczyny i 8 chłopaków
W sumie to trzeba jeszcze wziąć poprawkę na to, z jaką częstotliwością chodzą do szkoły. U mnie np. frekwencja chłopaków wyglądała na nieco większą niż dzewczyn.
W sumie to trzeba jeszcze wziąć poprawkę na to, z jaką częstotliwością chodzą do szkoły. U mnie np. frekwencja chłopaków wyglądała na nieco większą niż dzewczyn.
U mnie w sumie to ja z dwoma kumplami w ciagu 2 lat opuściliśmy wiecej niż cała nasza i sąsiednia klasa razem wziętę.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
U mnie jest 19 chłopaków i 10 dziewczyn, a z frekwencja to w tym roku chyba za bardzo dałam się we znaki bo mialam najniższą Dzieki mnie moja klasa nie była najlepsza w szkole
_________________ Ma la jaktuluni jukawwini...
Ostatnio zmieniony przez Lipska 2006-07-18, 00:57, w całości zmieniany 1 raz
Ogólnie zauważyłem, że na wsiach chyba trochę chłopaków brakuje.
nie brakuje w gimnazjum mialam 13 chłopaków i 13 dziewczyn. To jest po prostu taki profil w tej samej szkole na profilu W-F jest 34 chłopaków i 2 dziewczyny. Tak że nie jest tak żle
_________________ "W ŻYCIU MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA SIEBIE. A I TEGO NIE RADZE"
28 chłopców, 8 dziewcząt, do początku drugiej klasy czułam się jak w niebie lepiej dogaduje się z chłopakami. Tymabrdziej, że 4 dziewczyny są bardzo drętwe. A teraz mam chłopaka, też jest na szczęście jak w niebie. Ale już bliżej ziemi Ale mi to pasi.
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
Wysłany: 2006-09-03, 12:18
W 1 klasie bylo 28 osob i bylo 13 dziewczyn i 15 chlopakow ...
Teraz juz raczej tak nie bedzie
Ja bym tam nie mogla chodzic do klasy co sa same dziewczyny ....
O Boże strasznie mało masz tych ludzi w klasie.
U mnie w klasie jest 25 dziewczyn i 7 facetów. Gdybym była w klasie bez facetów, to chyba bym się wypisała
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-09-13, 10:33
a ja byłam na profilu ekonomiczno-administracyjnym w babskiej klasie;-)
nigdy więcej ;-)
_________________ mrau...
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-13, 16:21
I klasa w technikum- 33 chłopaków, 0 dziewczyn
II klasa technikum- 27 chłopaków, dalej 0 dziewczyn
Mam przewaloną klasę, ale na szczęście najgorsi odeszli jeszcze kilku zostało, bez nich byłaby to idealna klasa
*Apple
Wysłany: 2006-09-15, 13:15
ja chodze na profil usługowo-gospodarczy
mało nas było chętnych, same dziewczyny, 16 więc złączyli nam klasę dodając 11 chłopców profil zarządzanie informacją i było nas 27 bodajze:)
Ale w drugiej klasie zostało nas 21 16 lasek i 5 chłopców
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.