*faris
Wysłany: 2007-05-09, 15:27
Mat fiz - normalnie w w klasach takich jest po 4-5 dziewczyyn i 30 facetów, ale nam zrobili klasę koedukacyjną i było na początku 16 dziewczyn i 20 facetów, a teraz zostało 14 dziewczyn i 18 chłopaków, bo wszelkich przepisywaniach...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Klasa humanistyczna.
26 osób. 4 facetów.
Powiedziałam kumplowi że mam czterech facetów w klasie i 22 dziewczyny.
Kumpel: 4 wybrańców w krainie szczęścia...
_________________ she's beautiful as usual with bruises on her ego and
her killer instinct tells her to be aware of evil men
były 23. 6 chłopów 17 dziewuch. profil - lingwistyczny. ale ten etap już za mną.
[ Dodano: 2007-05-12, 00:41 ]
aaa na początku było 31 w tym 6 chłopaków. jeden odszedł po dwóch miechach zostało 5. potem w drugiej klasie doszło dwóch. po czym jeden odpadł w drugiej. o dziewczynach nie mówię bo za dużo tego
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
w gimnazjum - 8 dziewcząt, 14 chłopaków
w liceum.... w jednym 10chłopców i 12 dziewcząt, w następnym 12 dziewcząt i 12 chłopców, a w ostatnim, 5chłopców i 22 dziewczęta
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.