Chciałam iść na profil psychologiczno-pedagogiczny, ale niestety się nie dostałam...szkoda, bo interesuje mnie psychologia...a tak...no cóż trudno...
U mnie na profilu mat-geo... sa 23 dziewczyny i 11 chłopaków...
_________________ [Patrz przed siebie a wspomninaj tylko piekne chwile
Ostatnio zmieniony przez żaBcia 2006-09-16, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
dasza174
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 50 Skąd: z zasiedmiogórogrodu
Wysłany: 2006-09-18, 13:18
A ja nie mam profili w szkole,a fakultety fajna sprawa bo ożna dobierać przedmioty rozszerzone jak się chce.Tylko siedzę w szkole po 9 10 godzin a to nie jest fajne.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-09-22, 21:17
28 osób - 15 dziewczyn to będzie 13 chłopaków. Ale to się wszystko pozmieniało bo w pierwszej klasie było po równo z tego co wiem.. później pare osób odeszło a w tym roku 3 doszły. Mieszanka ; >
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Moni
Wysłany: 2006-09-23, 09:02
ja jestem w klasie o profilu humanistycznym i mam w klasie 20 dziewczyn i 11 chlopakow...akurat w mojej klasie jest ich najmniej, ale za to wszyscy...przystojni
Wysłany: 2006-09-25, 10:07
Ja mam podobnie, moja klasa liczy sobie 16 osób .Na te 16 osób dziewczyn jest tylko...5 Chociaż to i tak dobrze bo w I klasie były 4 dobrze że nowa doszła
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-09-25, 10:08, w całości zmieniany 1 raz
8 dziewczyn i 23 chłopaków. informatyczna a w sumie sportowo-informatyczna ^^
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
Ostatnio zmieniony przez `LovLi 2007-05-09, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.