15 grudnia
zdaje Wos Historie Niemiecki i Polski
uczyc sie nie bede bo z czasem nie wyrobie (oprócz tego mam wycieczke,konkurs i poprawianie ocen na semestr)
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-10-02, 20:26
A wypada teraz coś na listopada, tak środek bardziej, zdaję polski, angielski w wersji podstawowo rozszerzonej A dalej nie wiem, może chemia, może geografia, może biologia i w rezultacie padnie na matematykę
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
ja mam 15, 16, 17 listopada (2006), czyli całkiem blisko.
deklaracje trzeba było złożyć do końca września. więc u mnie to się tak przedstawia: polski, angielski, W.O.S. - poziom rozszerzony (ten nowy rozszerzony - Giertychowski...). a do maja też już niedaleko
pozdrawiam wszystkich maturzystów 2007
[ Dodano: 2006-10-22, 15:02 ]
aha, czy się uczę?
czytam sobie repetytorium z WOS'u i co najważniejsze rzeczy podkreślam. (bosz, ja nawet nie potrafię odróżnić prezydenta od premiera - przyp.red.)
z polskiego przejrzę notatki z lektur (mam fajną nauczycielkę, która całe treści dyktuje nam do zeszytów )
angielski... powtórzę najważniejsze zwroty do rozprawki i opowiadania (opis i recenzja - nawet nie tknę, bo nienawidzę, a z tych dwóch wyższych na pewno coś będzie)... poza tym pożyczyłam całą serię pewnej komedii na dvd, w której można wyłączyć polskiego lektora i próbuję się osłuchac z brytyjskim akcentem
ale ogólnie to się zbytnio wysilac nie będę
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-11-15, 12:37
A była dzisiaj próbna z polskiego Na poziomie rozszerzonym wręcz wydaje mi się za prosta xD Za dużo czasu dali o godzinę przynajmniej przegięli Nie wiem czemu, ale morda mi się cieszyła jak pisałam ;D Jak chcę jeszcze raz
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2006-11-15, 16:08
Tia.. dzisiaj pisalam polski rozszerzony i musze przyznac ze byl banalny . simarik ja wyszlam godzine przed koncem. Pisalam o potopie bo jakos tak nie chcialo mi sie nad szymborska myslec. Tekst byl tez banal.
Zato jutro anglik tez pestka.. sajgon to bede miala w piatek... historia sztuki na rozszerzonym... pfff
już są odnośniki na stronie CKE co do polskiego (ale sobie wymyślili... myślałam, że napisałam wszystko, co tylko można było napisać, a tu surprajs...). I wish I hadn't read it...
też wybrałam obraz wojny. szczerze mówiąc, trudno jest trafić w ich punkty ustalone z góry, każdy może inaczej interpretować daną kwestię... zobaczymy już niebawem. życzę Wam wszystkim powodzenia w najbliższych dniach!
pożal się Boże! co to było!? (angielski rozszerzony)...
pierwsza część mniam mniam, nawet nie dałam się złapać na te podchwyty w gramatyce (mam przynajmniej taka nadzieję ), tematy wypracowań też były znośne. ja wybrałam rozprawkę, a Wy?
ale chciałam ponarzekać na część drugą za mało czasu na 3 wstrętne teksty i jeszcze te dziwne odpowiedzi, które trzeba dopasować ledwo się wyrobiłam uf.
jakie Wy macie zdanie na temat języków obcych?
pozdrawiam! 3majcie się
AnUsIa17, AnUsIa17,
Ale wam zazdrooszcze ..:P Wy już po wszystkim ,zaś my dopiero po probnej ..:P haha ale dzisiejszy niemiecki był katastrofalny..:P
.. tak poza tym to jestem nowym uczestnikiem forum więc wszystkim mówie
CZESC...;) pozdrawiam
bLu ja tam swoja mature mam za soba wiec nie osadzaj mnie jak mnie nie znasz. Prymas to pytanie to bylo z czystej ciekawosci bo mnie bliska mi osoba meczy zebym sie dowiedzial
widze-po wieku(chociaz to sie nie zawsze zgadza patrzac chociazby na mnie:P). wiec to swiadczy o Twoich znajomych;) (lol nawet ja bym nie wpadla na pomysl by prosic kogos by sie dowiadywal czy ktos nie ma przeciekoow ad. matury proobnej haha:D)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-17, 14:19
Mokra napisał/a:
hirstorie sztuki rozszerzona
A tak w sumie to co jest na maturze z historii sztuki?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.