Wysłany: 2006-11-19, 19:02
Cytat:
A tak w sumie to co jest na maturze z historii sztuki?
wszysycy mowili ze trudna nei byla tylko trzeba sie pouczyc troche
Ja przyznam miałem problemy z paroma zadaniami .. np przydzielenie jezior do ich pochodzenia ..;) ale nie wziąłem się za to na ostańce gdzie trzeba było napisać o naturalnych barierach uniemożliwiających budowe stoku narciarskiego.. haha
przeglądając na stronie CKE arkusze z tegorocznej próbnej matury, stwierdzam, że jak dla mnie to rozszerzenia były łatwiejsze od podstaw (na przykład z W.O.S.u czy też polskiego). jakieś mam takie dziwne odczucia
do końca tego tygodnia będę znała już wyniki (chociaż wstępnie już wiem gdzie i ile byków strzeliłam). 3mam kciuki za wszystkich maturzystów!!!
Wysłany: 2006-11-22, 14:47
NO geniuszem to moze nie jestem... ale kurczaczki teazr sie zastanawiam czy na obowiazkowy 3 przedmiot nie wezme gegry podst. a na dodatkowy historie sztuki.
Ja w zeszłym roku zdawałam maturę z historii, polaka, wosu, bioli, angola - wszystko na rozszerzeniu a z próbnej rozszerzonej z polaka miałam 100% ach...to były czasy szkoda, że prawdziwa mi tak dobrze nie poszła
Ostatnio zmieniony przez Atria 2006-12-02, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2006-12-02, 22:58
Ja zamierzam zdawać polski, matematykę, WoS rozszerzone, a niemiecki i fizykę na podstawowej, i tak się już przygotowuję do tego psychicznie... a co będzie, się okaże za rok :>
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.