Wys³any: 2007-11-24, 13:23 problem ze znalezieniem szkoo³y...
Siemka mam na imiê Go¶ka i mam pewien k³opot... od jakiego¶ czasu szukam szko³y z internatem w Krakowie (ponadgimnazjalnej) i wogole nic takie normalnego znale¼æ nie moge. Je¿eli by ktos móg³ mi pomóc w wyborze to piszcie :) Z góry dziêki.
PS nie jestem kujonk± wiec szukam szko³y o raczej srednim stopniu
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-11-24, 13:42
ale jakiej szko³y konkretnie szukasz?
teraz macie mo¿liwo¶æ wybierania w przertó¿nych profilach.
jak dasz wiêcej informacji to mogê spróbowaæ Ci pomóc.
gosieeek, czas nauczyc siê troche samodzielno¶ci. Bierzesz informator o szko³ach ponadgimnazjalnych w Krakowie, o który teraz jednak mo¿e byæ trudno, bo to nie jest okres na szukanie szko³y, ale. Tam wybierasz sobie to co Ci najbardziej odpowiada, i kiedy przyjdzie na to pora do szkó³ "wymarzonych" sk³adasz papiery. Internat czy stancja to zupe³nie inna bajka. Tu trzeba poczytaæ og³oszenia w gazetach itp. Ale nie teraz. Za wcze¶nie.
_________________ Mo¿esz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostaæ gwiazd±
Mo¿esz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
o moj± samodzielnosc to ty sie nie obawiaj.Wkoncu po to jest forum zeby sie dowiedziec czegos na dany temat:P:P jezeli chodzi o szukanie to przegrzebalam juz wiekszosc stron www i informatorow:P:P i nic zadowalajacego nie znalazlam... miss irony,
gosieeek, ja proponuje ¿eby znale¼æ szko³ê, a internat w pobli¿u, bo w±tpiê ¿eby by³a specjalna szko³a z internatem
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób j± praktykuje, ale nikt do koñca jej nie rozumie"
*Apple
Do³±czy³a: 25 Sie 2006 Posty: 1405 Sk±d: z drzewa
Wys³any: 2007-11-26, 11:38
gosieeek, moje kole¿anki chodz± do krakowskich liceów i rzeczywi¶cie, choæ nie mieszkaj± w tych samych internatach i tak musz± doje¿d¿aæ do szko³y. Ale na przyk³ad w moim mie¶cie jest szko³a z internatem. W ogóle to g³upi pomys³, ¿eby internat by³ w innym miejscu.
Znaczy no wiecie nie jestem az taka wygodna zeby miec szkole i internat w jednym miejscu ale niektore szkoly wspolpracuja z danym internatem a nie koniecznie z wszystkimi wiec jezeli juz szkola to i jakies namiary na internat z ktorym szkola ma jakas umowe....
:) wiec jezeli juz szkola to i jakies namiary na internat z ktorym szkola ma jakas umowe....
nie jestem pewna czy to tak dzia³a, u mnie w szkole s± osoby z dwóch internatów. a w internacie u mojej kole¿anki nikt nie zwraca uwagi na to do jakiej szko³y chodzi-czy to zaowódówka, najlepsze liceum, szko³a prywatna czy cos innego
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób j± praktykuje, ale nikt do koñca jej nie rozumie"
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-11-27, 17:42
ja my¶lê, ¿e najbardziej sensowne by³oby znalezienie sobie najpierw wymarzonej szko³y, a dopiero pó¼niej kombinowanie do niej miejsca zamieszkania. w krakowie jest wiele internatów/burs, wiêc siê nie martw tym na zapas.
póki co postaraj siê wybraæ szko³ê, która odpowiada Ci w najwiêkszym stopniu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.