Czy macie moze praktyki szkolne zalatwiane przez szkole albo na wlasna reke ?? Ja osobiscie mam zalatwiane przez szkole i wzeszlym roku miesiac (w kwietniu) doginalem do Banku PeKaO SA W tym roku (w marcu a wiec nie dlugo) bede w Urzedzie Skarbowym ktory znajduje sie prawie na drugim koncu miasta Nadmienie ze drugi raz szkola poleciala sobie w ten sposob ze mna w kulki bo w zeszlym roku rowniez musialem dojezdzac spory czas na te praktyki przez co sie nie wysypialem
Ja nie miałam takich praktyk ale to jest chyba dobry pomysł...przynajmniej bedziesz umiał wypełniac te mozolne druczki...A z tą odległoscia to sie nier martw ja mam na przykład US 4 km od domu i czasem musze tam zapieprzac na nogach jak mi autobus ucieknie na szczescie nie musze tam zbyt cesto chodzic
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
jaj uz przeszlem praktyke miesieczna
mialem do wyboru >>szukac sobie sam albo niech mi szkola zalatwi >> wolalem sam bo jakbym zostal w szloke to by,m rabal drzewo, malowal plot i pomagal sprzataczkom
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
(pewnie po napisaniu tego posta poszła do kuchni coś wszamać).
o tej porze już nie jadam chyba że okazjonalnie (impreza jakaś czy cuś)
Matys napisał/a:
Tylko przed praktykami nie mow im ze jestes taki lasuch bo sie pozbeda Ciebie juz pierwszego dnia
nie będe mówić ale na serio ja bym nie mogła w cukierni pracować. zawsze jak idę do szkoły to mijam cukiernie to czasem mam ochotę tam wpaść i zrobić porządek
_________________ All good things come to an end...
;]
A jha bym nie chciał miec praktyk w cukierni ani nigdzie gdzie jedzenie jest na porzadku dziennym własnie walcze ze swoją wolą bo przeszłam na diete i juz wszamiłam batonika a co by było dopiero w takiej cukierni
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
ze wzgledu na fakt iż uczęszczam do klasy elektornicznej (teoretynie profil systemy i sieci kiomputerowe) zalapalem sie dna prakty do lokalnego dostawcy internetu na mjej dzielni i nie zaluje czegos sie ciekawego dowewidzialem a przy tym mialem spoko wpolpracownikow jajcarze jakich malo na tym swiecie
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
OK Srednio poltora tygodnia praktyk juz za mna Jak narazie nuczylem sie tylko adresowac koperty i obslugiwac do perfekcji ksero (razem z wkladaniem do niego papieru ) Jak tak dalej pojdzie to faktycznie sie duzo naucze
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-03-14, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie mam praktyk ...
Ale jest taki jeden dzień w marcu .. chyba niedługo "Dzien przedsiębiorczości" no i sobie każdy,wybiera gdzie chce odbyć jednodniową praktykę...
Ja za rok to chyba sobie karteką pojeżdżę ...
Jak narazie nuczylem sie tylko adresowac koperty i obslugiwac do perfekcji ksero (razem z wkladaniem do niego papieru )
Ale z Ciebie zdolniacha.... nie no zartuje takie praktyki to czasem wkurzają bo człowiek robi to co reszta nie chce robić.... chyba zakończe edukacje na gimnazjum:(
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.