Ja z reguły nie odrabiam chyba ,ze jakies poważniejsze zadane sporo wcześniej i wyznaczony jest termin oddania takiego dzieła. Drobne prace zadawane w szkole raczej olewam. A jeżeli to jest fizyka ,chemia, albo matematyka to już w ogóle. :lol:
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
jak hehe na kolnach na przerwie:p szczoglnei tak robie z matma, historia, angielskim..i.td... no ale polski czy geografie probuej odrabiac w domu aaa a fizyke to pomaga mi w tym tata bo inaczej nei dalabym rady:) kochany tatus:):):0
nohehe rdzwa odrabiaj lekcje bo wazne to jets:P mhmh.. ja wlasnie zrobilam angielski i jestem z siebei dumna jeszcze a propo prac domowych to zostalo mi do odrobienia historia i matma a ze tego nei umiem bede musiala jutro od kogos przepisac
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-03, 19:53
gocha napisał/a:
nohehe rdzwa odrabiaj lekcje bo wazne to jets:P mhmh.. ja wlasnie zrobilam angielski i jestem z siebei dumna jeszcze a propo prac domowych to zostalo mi do odrobienia historia i matma a ze tego nei umiem bede musiala jutro od kogos przepisac
gdzie jest młoteczek ?
[poproszę o szklankę wody]
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Ostatnio zmieniony przez simarik 2006-04-03, 19:54, w całości zmieniany 1 raz
Zawsze jest tak, że jak się zrobi, to nie sprawdzają.. Tylko że wtedy, jak JA akurat nie mam, to wtedy mi nauczycielka powie: "Marta, zeszyt z pracą domową do sprawdzenia"... yhh.. ;P
Wysłany: 2006-10-06, 13:54
Ja jak potrafie to zrobie Chyba ze mi sie nie chce to w szkole od kogos przepisze
Ale tylko z matmy i angielskiego bo na innych przedmiotach nikt nie sprawdza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.