nie znalazłam takiego tematu.
u mnie nauczyciele potrafia swoimi tekstami pozadnie rozwalic xD
p. Golec (biologia)
"kiedyś to jak para zakochanych uprawiała miłość, to przynajmniej patrzyła sobie w oczy, a teraz? pozycje jakieś! jedna noga na żyrandolu, druga gdzieś za oknem!"
"sperma uderza wam do głowy"
"kobieta jest potencjalna dziwka"
"prostytucja to zawód a kur** to charakter"
"szybkość w zdejmowaniu majtek nie swiadczy o milości"
"teraz młodzież z narządów rozrodczych robi narządy rozrywkowe"
"Tobie nauka w ogóle nie w głowie! Tylko sex w głowie" <--do mnie
Inni nauczyciele:
B. Czeżyk "myjcie się dziewczyny nie znacie dnia ani godziny"; -)
"Ja widzialem sora wczoraj z Renia Grabula"
a on na to:
"to ty chyba wczoraj na recznym w lazience jechales"
Urbanek: " no to dziś do ssania idzie numer ...16"
"Prawie wszyscy macie płaskostopie kory mózgowej, a do tej szkoły przyszliście przez pomyłkę bo chyba wam się nazwa spodobała"
"Jak chcecie zdac z fizyki to robcie co mowie: jak chcecie dostac 2 i zaliczyc klasowke, zaznaczcie wszystkie odpowiedzi C. Ja tak robilem zawsze!"
"...ogólnie dobra klasa tylko pomysły głupie mają-powiesili jakieś buty pod sufitem na grzejniku,zamiast sobie na ptaku"
"Ty skurwysynie podnieś ten papierek!!" - Kucewiczowa wychodząc z zaplecza do bogu ducha winnego chłopaka który siedział sam w ławce grzecznie jak aniołek
dyrekcja :
- dzień dobry
- dla kogo dobry dlatego dobry, gdzie wasze identyfikatory?
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*faris
Wysłany: 2008-03-30, 19:54
u mnie zazwyczaj dwóch chłopaków z tyłu siedzą na matmie i gadająm nie piszą, śmieją się, czasem widzą że babka robi błędy na tablicy i dalej z tego śmieją, po cichu komentują, a babka zawsze wtedy jeden tekst : " K. dobrze się bawisz" ?
tyle razy to już było, że połowa klasy ma koszulkę z jego podobizną i napisame " dobrze się bawisz?" ogólnie to żal, ale wszystkich to śmieszy.
nauczyciel z polskeigo wygląda jak Monk, w dodatku zawsze powtarza ' wy uprawiacie partyzantke ławkowa!' ' wlaczcie okna na mikrowentylacje, duszno tu' - to nic, ze w sali jest zimno...
babka z historii mowi, ze nie lubi woku... bo śmierdzi rybami. Babka ucząca Woku to Ryba...
Lenka, u Ciebie w szkole nauczyciele to sami zboczuchy, łącznie z uczniami
[ Dodano: 2008-03-30, 19:55 ]
u mnie zazwyczaj dwóch chłopaków z tyłu siedzą na matmie i gadająm nie piszą, śmieją się, czasem widzą że babka robi błędy na tablicy i dalej z tego śmieją, po cichu komentują, a babka zawsze wtedy jeden tekst : " K. dobrze się bawisz" ?
tyle razy to już było, że połowa klasy ma koszulkę z jego podobizną i napisame " dobrze się bawisz?" ogólnie to żal, ale wszystkich to śmieszy.
nauczyciel z polskeigo wygląda jak Monk, w dodatku zawsze powtarza ' wy uprawiacie partyzantke ławkowa!' ' wlaczcie okna na mikrowentylacje, duszno tu' - to nic, ze w sali jest zimno...
babka z historii mowi, ze nie lubi woku... bo śmierdzi rybami. Babka ucząca Woku to Ryba...
Lenka, u Ciebie w szkole nauczyciele to sami zboczuchy, łącznie z uczniami
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-01, 16:49
dyrektor: na zewnątrz miły chłodek, w klasie mały smrodek (czy coś w ten deseń xD)
katechetka z gimnazjum: hulaj dusza piekła nie ma
angielski w gimnazjum:
- kowalski do tablicy
- ja?
- nie, Halina od Kaczmarków
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 19 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 99 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2008-04-01, 18:47
nasza babka od biologii zwsze ma fajne teksty, bo ona zawsze bardzo przezywa to ze sie nie uczymy przykładowo:
(po pół roku nauki) dwie lekcje na krzyz były a wy ju z np zgłaszacie, co to sie z wami dzieje, co ja ci to S. powiedziałam z ksiezyca?
gośc od niemca
kolega sie go pyta: panie profesorze czemu pan nie przyszedł na lekcje?
facet odpowiada : eee, ciiiii!
s.nie dyskutuj ze mna, u mnie nie sciagniesz, nie konwersuj ze mną
takie co sie otwiera do góry to brama (chodziło drzwii garazowe) a drzwi to według niego bramka
Sor od geografii, mój ulubiony to tak:
Opowiada o zanieczyszczeniach w Bugu.
B: A ja sie w tym roku kąpałam w Bugu.
sor: To się zaraziłaś tym
B: ale ja tej wody nie piłam
sor: To Ci inna dziurą wleciało
początek lekcji:
Sor: To co postrzelamy gole?? (i zawsze strzeli conajmnije 10 do dziennika)
wstawia P. jedynkę i mówi:
-ooo już dwa zero dla mnie
-sorze będzie jeszcze dogrywka!
-no, w sierpniu.
J:Sor nie wstawia mi tej jedynki. Już mam dwie i tak.
Sor: A Beatka ma trzy.
uwielbiam też jego sposoby na odpytywanie:
Np. Liczy doniczki, okna, lampy w klasie i ten numer pyta. Ostatnio kazał podnosic palce u reki kilku osobom i pytal ucznia, którego numer był sumą palców. Czasem czuję się jak w teleturnieju
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
*faris
Wysłany: 2008-04-02, 21:15
Na geografii :
- proszę pani, możemy isć do domu ?
- jak to do domu? nie wolno
- no ale wfu nie będziemy mieć...
- no to dobrze, ale geografia będzie
- no ale my i tak nic nie robimy
- uczyć się będziemy!
- ale my i tak nie przyjdziemy!
- no to proszę się uczyć poza granicami klasy.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.