No tak trzeba. Czekam na wyniki, potem będę składać na dwie uczelnie w Warszawie. Kolega mówił dziś, że wyda "tylko" 500 zł. na rekrutację.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Frieda, a mowisz o panstwowych czy prywatnych? bo na prywatnych ceny sa od 0 do 500zl, zwykle w zaleznosci od terminu w jakim sie zapisujesz:) wiec nie ma sie co tak martwic:P
O państwowych, bo w Warszawie jest tak ok. 80-85 zł. Ja też składam na państwowe, na 2 kierunki, a jak mi słabo poszła matura lub się nie dostanę to wtedy zaoczne.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
*faris
Wysłany: 2008-06-17, 22:39
Ja jak się nie dostanę to idę do pracy na rok. Na zaoczne mi szkoda, bo wszystkie są płatne, a i takie to niewiele warte przynajmniej jak dla mnie.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
faris, to juz nie lepiej złozyc na uczelnie gdzie sie na 100% dostaniesz i poprawić mature za rok??
ja tam tak będe robił składam na 3 uczelnie na dwie wymarzone a na 3 awaryjną
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
*faris
Wysłany: 2008-06-17, 22:47
Ale po co iść w sumie na coś co mnie nie interesuje i marnować ten rok ?
Tak to sobie zarobię, poprawię maturę ewentualnie i za rok pójdę tam gdzie chcę.
Nikt mnie nie przekona, że studiowanie przez rok 'byle czego byleby studiować' jest ok rozwiązaniem.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ale nie byle czego patrz np. chcesz isć na automatyke ale nie poszła ci fizyka dobrze to rok studiujesz fizyke i poprawiasz maturę wiecej sie nauczysz studiujac rok na uczelni fizykę niż ucząc się w domu i analogicznie do innych kierunków nie chodzi o to zeby studiować cokolwiek tylko ten kierunek co ci się przyda do matury
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
zazwyczaj na uczelniach prywatnych jest ta sama zasada. czyli około 80 zł za każdy kierunek. więcej nie może być bo to jest max stawka ustalona odgórnie chyba że są jakieś dodatkowe egzaminy np. sprawnościowe wtedy jest około 100 - 110 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.