Tak, raz. Byłam w krótkeij spódnicy, nauczyciel mnie wylosował do odpowiedzi, podeszlam do tablicy, spojrzal na mnie, powiedział "piątka, siadaj" i wstawil 5 do dziennika potem poszla moja kolezanka i tak samo ;D ale to tylko raz ;P i ewidentnie nauczyciel byl pod wpływem alkoholu ;P ;]
Wysłany: 2006-07-06, 07:30
facet mi obnizyl ocene na maturze bo sie z nim nie przespalam co mu nie przeszkadzalo nie odrywac sie od mojego dekoltu w trakcie egzaminu, ocena byla chyba sotpniem wyrazu jego zalu na to co "stracil" bo dostalam 3 a odpowiadalam najlepiej w zyciu
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
A najsmutniejsze jest to, że chodziło, o byc może najwazniejszy egzamin w życiu. (chodzi mi o taki szkolny egzamin)
Wracając do tematu. ja na informatyce moze nie dostaje ocen za wygląd, ale juz za to, że jestem przedstawicielka płci pieknej. No i moze tez za to, że pozwalam sie głasakac po głowie :lol: Ogólnie, na informatyce jesli jestes dziewczyną i nie umiesz nawet włączyć komputera to i tak masz piątkę na koniec/pólrocze. Jeśli jestes chłopakiem, biada Ci. Pan J. Cię zniszczy
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
U nas w gimnazjum jest nauczyciel od fizyki. Wystawia oceny na koniec roku po wyglądzie (tylko dziewczynom:D). Więc wszystkie sie szykuja. Mnie bedzie on uczyl od nastepnego roku. Nie zawiode go ;-)
W tym roku będę miała z facetem, który stawia oceny za dekolt i nogi. Poza tematem to dostałam kiedyś 5 z polskiego jak wróciłam po wycięciu migdałków. Pani stwierdziła, że się namęczyłam i mi się należy
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
mamy w szkole takiego nauczyciela od fizyki u którego dostaniesz piątke nawet jeśli siedzisz i nic nie robisz gdy masz bluzeczke z dekoltem albo mini, wiele razy dziewczyny z mojej klasy włącznie ze mną dostawały właśnie piatki "za wygląd"
Wysłany: 2006-07-11, 21:46
Lena napisał/a:
mamy w szkole takiego nauczyciela od fizyki u którego dostaniesz piątke nawet jeśli siedzisz i nic nie robisz gdy masz bluzeczke z dekoltem albo mini, wiele razy dziewczyny z mojej klasy włącznie ze mną dostawały właśnie piatki "za wygląd"
Ja tam bym nie narzekał Bo ja to sie uczyć musze
_________________ Kocham Cię Pati :* "A love is a flame..."
Po uczelni chodzila fama,ze Pan Profesor daje lepsze oceny studentkom, gdy ubiora na egzamin spodniczki. 90% dziewczyn ubralo sie w kiecki i.. rzeczywiscie niezle im poszlo, gosciu zadawal banalne pytania, a ze wchodzilo sie trojkami bylam tego naocznym swiadkiem.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.