Ja brałem udział-Mama myślała że jak wyłoży te kilkaset złoty to zaczne mieć same 5.Dla mnie badziewie i manipulacja Pieprzą pseudonaukowe rzeczy o pólulach mózgu a trik tkwi w tym że jak obie coś wyobrazisz to zapamietasz,czyli inaczej mówiąc podczas nauki muszą towarzyszyć emocje.I w tym cały sekret
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
WOLNY ŚLONSK
sasanka_liva
Wysłany: 2008-07-16, 14:45
Wiesz, ja sie zastanawiam wlasnie nd wzieciem udzialu w tym, szukam opinii na ten temat, znajoma polecila, ale im wiecej info tym lepiej ale z drugiej strony, mysle, ze to jednak powinno cos dac...
Da Pełno stertą śmieci z których wynika jeden jedyny wniosek płynący z góry.Prawda jest taka że jeśli chcesz to sie nauczysz jeśli nie to żadne czary-mary czy kursy nie pomogą Pozdrawiam
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
WOLNY ŚLONSK
sasanka_liva
Wysłany: 2008-07-17, 11:35
No niby tak mowia, ale czy ja wiem...czy nie lepiej pomoc losowi? hehe ja sie chyba zapisze na taki 2-tygodniowy kurs szkolenia teraz na wakacjach...zobaczymy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.