Wyrazy wspoczucia i powodzenia zycze To bedzie chyba Twoj najwiekszy blad w zyciu Ja sie na cos takiego na pewno nie targne A matmy na maturze jak bede mogl bede unikal jak ognia
Matys, ja nie mam az takiego wstretu do matmy ;] a raczej zaczynam miec jak polowa klasy pisze łatwy sprawdzain a druga połowa co zdaje rozszerzona rozwoazuje jakies zadania trudne i bezsensowne
ja juz po maturce jestem i bardzo sie z tego ciesze chociaz nie było tak żle Michał a Ty sie módl zeby matma nie była taka trudna jak w tamtym roku..bo u mnie duzo osób przez to oblało mature
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Ale sa takie osoby (miedzy innymi ja ) ktore nie rozumieja ani nie potrafia matematyki i co z tego ze zrobia ja latwiejsza skoro taka osoba moze jej nie zdac. Gdyby zrobili matme nie obowiazkowa to moze takie osoby jeszcze by sobie jakos poradzily na maturce
Na razie jeszcze jej nie ma ale maja w planach przywrocic ja na przyszly rok Akurat wtedy kiedy ja mam pisac Ale mam nadzieje ze cos sie im popierniczy i tego nie zrobia
Przeciez zeszloroczna maturka poszla prawdopodobnie tragicznie
oj poszła poszła...a zwłaszcza z matmy!!! ja juz mam naszczescie to za soba i ciesze sie ze sie zdecydoałam na geografie a nie na matme polecam to innym!!!!!!
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.