Mordred, zdajesz sobie sprawę z tego, że nie pouczysz się tego co tak naprawdę pasjonujące w tym zawodzie? ;-)
tak, niestety tak. ale bede mial jakies praktyki, moze zalapie sie gdzies na staz. lepszego wyjscia by zostac dziennikarzem muzycznym, dla siebie nie widze.
luba napisał/a:
a ja chcę aplikację sędziowską ;>
o, bede mial wtyki i posle syna na prawo. ;-]
chociaz Ty predzej, luba, powinnas pojsc na lewo.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
dzięki.... Ty mnie zawsze potrafisz dowartościować
Magda napisał/a:
luba, może zostań przy tym prawie i już nie kombinuj moja droga ;-)
a czy ja kombinuję?
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
*faris
Wysłany: 2007-05-01, 12:01
Mordred napisał/a:
faris nic nie wie, a najwiecej ma do powiedzenia, no no. ;-]
przecież to nic nowego ;]
luba napisał/a:
a ja chcę aplikację sędziowską ;>
to trudno xD
Mordred napisał/a:
tak, niestety tak. ale bede mial jakies praktyki, moze zalapie sie gdzies na staz. lepszego wyjscia by zostac dziennikarzem muzycznym, dla siebie nie widze.
dziennikarz muzyczny... a tego to się też dzieli, prawda ? albo artykuły do prasy, albo w radiu siedzieć i zapowiadać piosenki plus inne duperele... ?
Mordred napisał/a:
o, bede mial wtyki i posle syna na prawo. ;-]
najpierw to dom zbuduj i drzewo posadź, a potem bierz się za syna ;-)
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
o żonie zapomniałaś...a bez tego trudno xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-01, 12:04
Mordred napisał/a:
i bardzo dobrze, że juz o tym myslisz, moje koleżanki studiujące dziennikarstwo rozwijają się własnie dzięki praktykom w radio i telewizji. mam nadzieję, że Ty także załatwisz sobie takie przygotowanie :-)
luba napisał/a:
a czy ja kombinuję?
a teologia to niby skąd jak nie z kombinatoryki?;-)
naprawdę najlepszy jest zawsze pierwszy pomysł.
ja wole zaczac ambitnie.
Cytat:
dziennikarz muzyczny... a tego to się też dzieli, prawda ? albo artykuły do prasy, albo w radiu siedzieć i zapowiadać piosenki plus inne duperele... ?
z wyksztalceniem dziennikarza bedzie mi latwiej, o to mi chodzi.
[ Dodano: 2007-05-01, 13:06 ]
Cytat:
i bardzo dobrze, że juz o tym myslisz, moje koleżanki studiujące dziennikarstwo rozwijają się własnie dzięki praktykom w radio i telewizji. mam nadzieję, że Ty także załatwisz sobie takie przygotowanie :-)
ja jestem obrotny chlopak, ale dziekuje za troske. ;-]
Cytat:
naprawdę najlepszy jest zawsze pierwszy pomysł.
nieprawda. najpierw chcialem byc ksiedzem. ustosunkuj sie. xD
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*faris
Wysłany: 2007-05-01, 12:07
luba napisał/a:
o żonie zapomniałaś...a bez tego trudno xD
no przecież już ma rzonę xD
Mordred napisał/a:
ja wole zaczac ambitnie.
od końca chyba... ;>
Mordred napisał/a:
z wyksztalceniem dziennikarza bedzie mi latwiej, o to mi chodzi.
ogólnie jeżeli lubisz się prezentować, udzielać, działać i w ogóle, to pewnie i tak będzie Ci łatwiej... ja bym się tam zgubiła...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.