Mam nadzieje ze to co mowisz to jest prawda bo ja swoja mam za rok. A co najgorsze to to ze prawdopodobnie zrobili znowu matme obowiazkowa Ja w takim razie swoja maturke czarno widze
A co najgorsze to to ze prawdopodobnie zrobili znowu matme obowiazkowa
Też mnie zbulwersowała ta wiadomość. Ale liczę na to, że przez swoje niezorganizowanie nie zdołają tego wprowadzić zbyt prędko (wychowawczyni wspominała coś o prawdopodobieństwie tego, że mój rocznik jeszcze to ominie).
tlumacze kolezance (oboje zdajemy wos) na czym polega roznica miedzy 4- a 5-przymiotnikowa ordynacja wyborcza na przykladzie wyborow prezydenckich, tlumacze na czym polega zasada proporcjonalności, pytam na koniec, czy zrozumiala, a ona "tak! wybory prezydenckie 4 przymiotnikowe bo nie mozemy miec prezydenta pol takiego i pol takiego"
no i w ogole chyba czas nieco odswiezyc temat. ;-]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*faris
Wysłany: 2007-05-01, 11:38
ej, a jak jest z tym wypracowaniem na wosie ? koleżanka najpierw byłą na hisotrii, potem zdezerterowała, przerzuciła się na wos, ale też uciekła bo wypracowanie jest i pomimo tego, że się wydaje iż wos jest prosty to jest trudny...^.^
wy się bardziej ode mnie orientujecie, jak to z tym wypracowaniem na wosie ? podpobno limit zwiększyli do 5 stron ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ostatnio zmieniony przez faris 2007-05-01, 11:44, w całości zmieniany 1 raz
koleżanka najpierw byłą na hisotrii, potem zdezerterowała, przerzuciła się na was,
na was? przecież my zdajemy i historię i wos xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
wy się bardziej ode mnie orientujecie, jak to z tym wypracowaniem na wosie ? podpobno limit zwiększyli do 5 stron ?
pierdoły, tam masz ze 3 strony max do zapisania. masz napisac wypracowanie na podstawie tekstow zrodlowych i wiedzy wlasnej, do tego pare pytan z konstytucji, polityki, pare obrazkow, wykresow, tabel. mowie o rozszerzeniu oczywiscie, ktore zdaje, podstawa to wiedza teoretyczna i polityka.
wos to masakra, obok historii, biologii i chemii najwieksze bagno.
[ Dodano: 2007-05-01, 12:44 ]
luba napisał/a:
wlasnie..
Cytat:
btw. może napiszcie na jakie studia się wybieracie, co? ;-)
dziennikarstwo ftw!
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*faris
Wysłany: 2007-05-01, 11:46
luba napisał/a:
faris napisał/a:
koleżanka najpierw byłą na hisotrii, potem zdezerterowała, przerzuciła się na was,
luba, lepiej sprawdź czy ktoś ci na plecach nie siedzi xD
Mordred napisał/a:
do tego pare pytan z konstytucji, polityki, pare obrazkow, wykresow, tabel. mowie o rozszerzeniu oczywiscie
to ja się zacznynam uczuć konstytucji
Mordred napisał/a:
wos to masakra, obok historii, biologii i chemii najwieksze bagno.
czyli to gdzie lubię się najbardziej pakować xD
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
uba, lepiej sprawdź czy ktoś ci na plecach nie siedzi xD
nie siedzi, miałam na myśli siebie i Mordreda
[ Dodano: 2007-05-01, 12:49 ]
Magda napisał/a:
btw. może napiszcie na jakie studia się wybieracie, co? ;-)
prawo/polonistyka... a ostatnio teologia xD
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2007-05-01, 11:49, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2007-05-01, 11:51
luba napisał/a:
nie siedzi, miałam na myśli siebie i Mordreda
tak, tak, wiem, wiem ;-]
luba napisał/a:
prawo/polonistyka
idź na prawo, zostań adwokatem a potem Cię wynajmę bo będę doprowadzać sprawy do sądu
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-01, 11:55
luba, może zostań przy tym prawie i już nie kombinuj moja droga ;-)
Mordred, zdajesz sobie sprawę z tego, że nie pouczysz się tego co tak naprawdę pasjonujące w tym zawodzie? ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.