A ja sie jeszcze zastanawiam co mam zdawac ... chociaz ze zostal mi jeszcze rok ale chyba juz pora zeby potem nie zalowac wyboru Moze jakies propozycje ?? Od razu pisze ze gegra odpada bo jej nie lubie (chociaz babeczke od niej mam fajna )
Ja sie ucze na mature a przez to nie wyrabiam z przedmiotów niematuralnych
dokladnie tez tak mam.. nie dosyc ze matura jest to wciaz pelno sprawdzianow kartkowek...... nie mozna sie wyrobic a kaza sie przygotowywac juz do matury... ciekawe jak mamy to wszytsko pogodzic
Ciekawa jestem czy zostane chociaz do tej matury dopuszczona
ee nie bedzie tak zle... a co do nauki do matury to ja sie dopiero za nia wziełam tak intensywnie 3 dni przed ...noi jakos zdałam to nie jest takie straszne
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
a co do nauki do matury to ja sie dopiero za nia wziełam tak intensywnie 3 dni przed
A jak ja mialem egzamin gimnazjalny (to tez w pewien sposob maturka tylko w gimnazjum ) to chyba sie wogole nie uczylem nawet i polegalem na dotychczasowych umiejetnosciach jakie mialem... i wedlug mnie calkiem zle na tym nie wyszedlem
Tylko mialem jedna taka powazniejsza wpadke Pochrzanilem zachod ze wschodem (kierunki geograficzne) i juz mialem minus jeden punkcik
A co takiego zrobisz ?? Pobijesz jej nauczycieli albo zagrozisz wysadzeniem szkoly ?? Jezeli tak to lepiej dziewczynie nie pogarszaj sytuacji bo wogole niezostanie dopuszczona nawet za 10 lat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.