Do³±czy³a: 10 Pa¼ 2006 Posty: 47 Sk±d: ja siê tu wziê³am...
Wys³any: 2006-10-10, 22:50 Lubicie chodzic do szko³y? ;>
No wiêc jak jest z wami, od poniedzia³ku odliczacie dni do weekendu, czy mo¿e odwrotnie, w weekend ju¿ chcecie i¶æ do szko³y? ;>
Ogólnie czy lubicie... Nie chodzi mi o same lekcje, tylko czy atmosfera wam odpowiada, klasa, nauczyciele...
Tylko szczerze ;P
Ja przyznaje sie bez bicia, ¿e lubiê szko³ê. Nie dlatego ¿e uwielbiam siê uczyæ, ale w szkole zawsze co¶ siê dzieje, kto¶ cos powie, zrobi. No i spotykam siê z lud¼mi, z którymi nigdzie indziej ani nigdy poza lekcjami siê nie spotykam
_________________ Jestem tylko przeszkod± na Twojej drodze. Wiêc odejdê. Bêdê my¶leæ o Tobie przy ka¿dym kroku mojej ucieczki...
Wys³any: 2006-10-11, 07:41
Ja te¿ wsumie lubie chodziæ do szko³y, i te¿ nie pod wzglêdem uczenia siê tylko spotykania sie z ró¿nymi osobami. Zawsze w szkole jest co¶ ciekawego, zawsze co¶ siê dzieje. I ró¿ne zwa³y odchodz± Fajnie jest... pomijaj±c fakt, ¿e jak ju¿ jestem w tej szkole to i te¿ uczyæ sie musze a to mi sie nie bardzo podoba.
Wys³any: 2006-10-15, 14:54
Marciarka napisa³/a:
od poniedzia³ku odliczacie dni do weekendu
ile minut do dzwonka ile godzin do konca lekcji ile dni do weekendu ile dni do dluzszej przerwy ile miesiecy do WAKACJI!!!
jedyna co mnie trzyma przy zyciu w szkole to towarzystwo . Jest sie przynajmniej z czego posmiac ...
KaSieK napisa³/a:
pomijaj±c fakt, ¿e jak ju¿ jestem w tej szkole to i te¿ uczyæ sie musze
A to peszek . Niestety mam tak samo
Ostatnio zmieniony przez Mania 2006-10-15, 14:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ja nie przepadam sie uczyc. ale do szko³y nawet lubie. dlaczego? bo w domu sie nudze. a w szkole jest zawsze z czegos lub kogo¶ beka a w domu siedziec albo na waksach to czasem lipnie bywa. Wiêc ogólnie to lubie ale czasem juz nie chce mi sie...
_________________ All good things come to an end...
;]
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 1492 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2006-10-15, 21:35
Marciarka napisa³/a:
Ogólnie czy lubicie... Nie chodzi mi o same lekcje, tylko czy atmosfera wam odpowiada, klasa, nauczyciele...
Oui ; > w domu bym sie zanudzila... a tak w szkole mozna pogadaæ, po¶miaæ siê ^^
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
No wiêc jak jest z wami, od poniedzia³ku odliczacie dni do weekendu, czy mo¿e odwrotnie, w weekend ju¿ chcecie i¶æ do szko³y? ;>
ja juz na szczescie liceum mam za soba.. teraz studia ale to zaocznie wiec jest juz zupelnie inaczej...
ale jak chodzilam do skzoly.. to zawsze odliczalam dni do wekendu ale niestety weekend bardzo szybko mijal.. za szybko
czesc! ja zaliczem sie do tych ktorzy odliczaja dni do weekendu... Moze nie jest tak ze nie lubie chodzic do szkoly tylko nie lubie wstawac rano!To jest najgorsze!!!Wstawac o 5.30 i isc kilometr na autobus zeby dojechac do szkoly ...Przechlepane!!! POZDRAWIAM
Szczerze ?
Lubie
Moze jestem dziwna ale tak jest. Nie chodzi tu o to ze trzeba. chce sie czegos nauczyc mieæ jakie¶ wykszta³cenie. Nauka jest obowiazkowa do 18 lat potem ma sie woln± droge. Pozatym klimaty w szkole sa wyluzowane, ale nei do przesady. te 45 min kazdy zniesie nawet z tyranem. Trzeba znalesc swój sposób na stres i wogóle na to co zwiazane ze szkoln± stref± ;]
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjac³ómi bo z wrogami sobie poradze....."
Wys³any: 2006-11-08, 16:19
Ja wsumie lubie
Jak bym miala tak calymi dniami w domu siedziec to bym chyba z nudow umarla ...
A w szkole zawsze mozna posmiac ...
Ale tak jakos nauka nie jest moim ulubionym zajeciem
Sa lekcje co mnie wogole nie interesuja i tylko przez cala godzine modle zeby mnie nie zapytala ... a na matmie przez dwie godziny
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 1920 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2006-12-14, 18:36
ja lubiê chodziæ do szko³y, ale jak jest luz - nie pytaj±, nie ma spr. wtedy mogê nawet siê co¶ pouczyæ i lepiej zrozumieæ, poza tym w szkole jest ok, po¶miaæ mo¿na itd, ale jak mam w ci±gu tygodnia 6 spr. to odliczam dni do pi±tku - po chemii to mi ju¿ wszystko jedno co bêdzie siê dziaæ
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
...szko³ê to ja lubie..niebiesko-zielona:D buzie u¶miechnietych przyjació³ którzy codziennie mnei witaj± tez..Gorzej z nauczycielami a szczególnie tymi znerwicowanym gdy na nich patrze to a¿ niedobrze siê robi
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.